Tidligere assistent i Randers FC bliver cheftræner i Hobro

Arkivfoto: Henning Bagger/Scanpix

Tidligere assistent i Randers FC bliver cheftræner i Hobro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Superligaklubben Hobro IK ansætter Allan Kuhn som ny træner.

Hobro: Superligaklubben Hobro IK ansætter Allan Kuhn som ny træner. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

50-årige Allan Kuhn har senest været træner i Malmö FF, hvor han førte holdet frem til tops i det svenske mesterskab i 2016.

Han har tidligere været cheftræner i FC Midtjylland samt assistenttræner i Randers FC og i to omgange assistenttræner i AaB, hvor han to gange har været med til at vinde Superligaen.

Sportschefen i Hobro, Jens Hammer Sørensen, glæder sig over ansættelsen af den nye træner.

- Med ansættelsen af Allan får vi en træner med erfaring fra øverste niveau i Skandinavien. Vi har haft flere samtaler med Allan, og vi er ikke i tvivl om, at det er godt match, siger han i pressemeddelelsen.

Værdimatch

Hovedpersonen selv har været klubløs siden afskeden med Malmø i 2016, men han ser nu frem til en spændende udfordring i Hobro.

- Jeg har altid følt mig hjemme, når jeg har været på besøg i Hobro, og de værdier klubben står for matcher perfekt med de værdier, jeg selv står for. Det er en rigtig spændende udfordring for mig, og jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang, fortæller Allan Kuhn i pressemeddelelsen.

- Selvom Hobro IK i dag er en eliteklub, så hersker der stadig en masse klassiske foreningsværdier og tanker i klubben, og det kan jeg enormt godt lide. Der er et stærkt fællesskab og en jernvilje uden lige, og det er nogle styrker vi skal bygge videre på, så vi sammen kan flytte os og blive endnu bedre i fremtiden, lyder det fra Allan Kuhn.

Hobro-spillerne vender tilbage fra sommerferie den 18. juni, og her vil Allan Kuhn for første gange være at finde på træningsbanen på Amerikavej.

Tidligere assistent i Randers FC bliver cheftræner i Hobro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce