Overvældet sportschef i Hobro: Rekordmange viste interesse

Foto: Dannie Rosenkrantz

Overvældet sportschef i Hobro: Rekordmange viste interesse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Superligaklubben Hobro IK ansætter Allan Kuhn som ny cheftræner. Det meddelte klubben i en pressemeddelelse onsdag.

Hobro: Det bliver Allan Kuhn, som overtager cheftrænerposten i Hobro IK fra Thomas Thomasberg.

50-årige Allan Kuhn har senest været træner i Malmö FF, hvor han førte holdet frem til det svenske mesterskab i 2016, men han har også flere trænermeritter i dansk i fodbold.

Han har været cheftræner i FC Midtjylland og assistenttræner i både Randers FC og AaB, hvor han i sidstnævnte har været med til at vinde Superligaen to gange.

Sportschefen i Hobro, Jens Hammer Sørensen, glæder sig over ansættelsen af den nye træner og den interesse, som der har været omkring stillingen.

- Først og fremmest er jeg overvældet over, hvor mange der har været interesseret i jobbet som cheftræner i Hobro IK. Vi har talt med Allan af flere omgange, og vi har egentlig ikke været i tvivl om, at han er et rigtig godt match i klubben. Han er en gennemsyret fodboldmand, som selv har spillet på højt niveau, og så har han stor trænererfaring som både assistent og cheftræner. Vi synes, at det er en rigtig god person og en god træner, som vi er lykkes med at lande, fortæller Jens Hammer Sørensen til Randers Amtsavis.

Sportschefen er ikke i tvivl om, at Allan Kuhn passer ind i klubben som både menneske og træner.

- Vi har efterhånden mødt Allan mange gange. Han har været på trænerbænken hos vores modstandere, men han har også flere gange været forbi DS Arena, mens Thomas Thomasberg har været træner. Han passer ind i vores værdier om ydmyghed, hårdt arbejde og et positivt sind, siger sportschefen.

Allan Kuhn
Født: 2. marts 1968 (48 år) på Bornholm.Klubber som aktiv: Rønne, B 1903, Lyngby, Örgryte og Hvidovre.

Landskampe: Fem U19-landskampe for Danmark.

Trænerkarriere:

2002-2003: Cheftræner for FC Bornholm.

2004-2009: Assistenttræner i AaB.

2009-2011: Cheftræner for FC Midtjylland.

2011: Assistenttræner i Randers FC.

2011-2016: Assistenttræner i AaB.

2016: Cheftræner fra 8. januar til 19. november i Malmö FF.

Flere kandidater

I to år har Allan Kuhn været væk fra trænerbænken, efter han fik en opsigtsvækkende fyreseddel ovenpå et svensk mesterskab i Malmø FF, men han løb med posten i Hobro foran flere andre kandidater.

- Antallet og kvaliteten af ansøgere har været på det højeste niveau nogensinde, og det er jeg stolt over. Det er en indikator for, at vi er nået langt i Hobro IK på kort tid, siger Jens Hammer Sørensen, som garanterer, at sin cheftræner sidder sikkert i sædet, hvis mesterskabspokalen ender i Hobro.

- Hvis han fører Hobro til det danske mesterskab, så lover jeg, at jeg ikke fyrer ham, griner sportschefen.

Hovedpersonen selv glæder sig til at komme i gang med en ny trænerudfordring.

- Selvom Hobro IK i dag er en eliteklub, så hersker der stadig en masse klassiske foreningsværdier og tanker i klubben, og det kan jeg enormt godt lide. Der er et stærkt fællesskab og en jernvilje uden lige, og det er nogle styrker vi skal bygge videre på, så vi sammen kan flytte os og blive endnu bedre i fremtiden, lyder det fra Allan Kuhn i pressemeddelelsen.

Hobro-spillerne vender tilbage fra sommerferie den 18. juni, og her vil Allan Kuhn for første gange være at finde på træningsbanen på Amerikavej.

Overvældet sportschef i Hobro: Rekordmange viste interesse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce