Veteran forlænger med Randers FC

Foto: Henning Bagger/Scanpix

Veteran forlænger med Randers FC

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Johnny Thomsen har sat sin signatur på en ny kontrakt med Randers FC.

Randers: Han er med 187 førsteholdskampe spilleren med fjerdeflest optrædender for Randers FC, og nu får Johnny Thomsen mulighed for at føje flere til listen.

Mandag eftermiddag meddeler Randers FC således, at den 36-årige højre back har forlænget sin kontrakt for yderligere en sæson. Det er dog næppe nok til at nå at sende ham op på tredjepladsen over spillere med flest kampe for Randers FC. Den plads indtages nemlig af Søren Pedersen, der har spillet hele 222 kampe for klubben.

Netop Søren Pedersen er i sit nye job som sportsdirektør manden, der har forhandlet den nye kontrakt med Johnny Thomsen på plads.

- I moderne fodbold snakker man meget om kulturbærere, og hvis der findes en sådan i Randers FC, så er det uden tvivl Johnny. Han døjede med skader i det meste af foråret, men han kæmpede sig tilbage i startformationen og var med til at sikre os endnu en sæson i landets bedste række. Det viser, at han fortsat har den fornødne kvalitet og sult til at være en del af Randers FC, siger Søren Pedersen.

Johnny Thomsen kom til Randers FC i 2012 fra FC København. Han nåede otte kampe for Randers FC i foråret.

Veteran forlænger med Randers FC

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce