Nu tændes VM-feberen ved Sortehavet

Duoen Leif Rasmussen og Ole Bruun har dækket mange internationale slutrunder i fodbold. De er klar til at til at skrive nye kapitler i VM-historien. Foto: Nils Svalebøg

Nu tændes VM-feberen ved Sortehavet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserne af Randers Amtsavis og de øvrige dagblade i Jysk Fynske Medier kan i de kommende uge glæde sig til en intensiv VM-dækning. Den skarpe duo Leif Rasmussen og Ole Bruun vil fra hver deres sidelinje sparke yderligere til VM-feberen..

Randers: For femte gang deltager Danmark i en slutrunde om verdensmesterskabet. Efter mange ugers og måneders spekulationer om holdudtagelser og chancer starter nedtællingen for alvor nu, hvor de to træningskampe mod Sverige og Mexico er vel overstået - uden yderligere skader og med tiltagende formkurve.

Profilen Christian Eriksen har endda sikret sig familieforøgelsen i tide og viste skarpe takter mod Mexico.

Læserne kan på samme vis glæde sig til at blive taget i hånden i de kommende uger af den udsendte reporter Leif Rasmussen, der i Rusland tager fat på den intensive dækning fra en position på sidelinjen i byen Anapa, hvor landsholdet får base på hotellet med det løjerlige navn Beton Brut Resort under hele VM - næsten 1200 kilometer fra nærmeste spillested.

VM følges lige så intenst fra det hjemlige udkigstårn af journalist Ole Bruun, der i det daglige er en yderst vidende profil på Jydske Vestkystens sportsredaktion - som Leif Rasmussen er det på de fynske avisers sportsredaktion. Dækningen leveres fælles til samtlige aviser i Jysk Fynske Mediers udstrakte rige, og det vil sige 13 dagblade i alt.

For fodboldlandsholdet er et nationalt klenodie, og i dag er alle kampe, hver en bevægelse i træningslejren og hver en udtalelse og vinkel dækket af tv-stationerne længe før dagbladene udkommer - og det samme gælder på de digitale platforme. Det massive angreb er der ingen grund til at konkurrere mod.

Derfor kan læserne i stedet glæde sig til reportager fra anden bølge, hvor baggrund, perspektiv, kommentarer og analyser vil præge dækningen, og det hele vil være skrevet i den velkendte, personlige stil fra de to skribenters hænder.

Leif Rasmussen vil følge tæt i landsholdets kostbare hæle og flyve med spillerne frem og tilbage mellem træningslejren og kampene i den indledende gruppe mod Peru, Australien og Frankrig - i henholdsvis byerne Saransk, Samara og Moskva. Og man vil garanteret kunne mærke Ruslands mægtige land ånde gennem linjerne.

Ole Bruun vil hjemme fra tv-skærmen i Esbjerg følge de øvrige landes VM-kampe tæt og samle op på de vigtigste indtryk fra kampene og levere perspektiverende optakter til morgendagens vigtigste kamp.

Og de mange digitale platforme blive fodret konstant.

Nu tændes VM-feberen ved Sortehavet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce