Tronholmen forvandles til beachvolley-mekka

Arkivfoto: Lars Rasborg

Tronholmen forvandles til beachvolley-mekka

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sand mellem tæerne. Høj musik og hurtige bevægelser. Den 16. og 17. juni indtager volleyspillere sandarealet ved Tronholmen.

Randers: Randers Beach Club holder også i år stævnet Randers BC Smarteyes Challenger, som skydes i gang med de første kampe om lørdag den 16. juni klokken 09. Der venter publikum underholdning og god stemning, når volleyboldene ryger over nettene.

- Tilskuerne kan forvente at se noget af det bedste beachvolley, Danmark kan præstere. Flere landsholdsspillere deltager ved stævnet i Randers, så vi forventer et højt niveau, fortæller Anders Kjærside, formand i Randers Beach Club.

Blandt de landsholdsspillere, som lægger vej forbi Randers for at deltage, er Line Trans og Maria Tyndeskov. Udover at kunne kalde sig danmarksmestre 2017, har de deltaget i flere World Tour-stævner.

Det er ikke kun seniorspillere, som kommer til at serve bolde over nettet. Flere unge talenter vil om lørdagen gæste Tronholmen, når de deltager i DM-kvalifikationsstævne for ungdom.

Det er Dansk Volley Forbund, der har ønsket, at et af de kvalificerende stævner skulle afvikles på Tronholmen. Det er de fine omgivelser, som gør strandområdet i Randers efterspurgt. DM-stævnet er ikke det eneste nye tiltag i løbet af weekenden. I år har klubben reageret på en efterspørgsel efter mixvolley.

- For første gang har vi valgt, at det skal være muligt at stille op til mixvolley. Tidligere har vi kun haft dame- og herrehold. Vi håber, at det kan lokke flere med. Det er især målrettet bredden, da vi gerne vil gøre det muligt for flere at være med, siger Anders Kjærside.

Klubben har en forventning om, at flere hold vil deltage i turneringen end sidste år. For et år siden deltog lidt over 60 hold. Turneringen vil kunne rumme op til 100 hold, og med både Randers BC Smarteyes Challenger og kvalifikationsstævnet til DM vil Tronholmen blive fyldt med volleyspillere.

- Der er plads til 14 baner, så publikum vil blive underholdt hele vejen igennem. Det er en publikumsvenlig sport, hvor der hele tiden er meget "action" og spænding, siger Anders Kjærside.

Turneringen er en del af det landsdækkende stævne Pepsi Max Beachvolley Tour 2018, og i Randers bliver arrangementet rundet af med finaler om søndagen omkring klokken 15.

Tronholmen forvandles til beachvolley-mekka

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce