Frustreret Bonde over situationen i Randers HH: Jeg kan kun vente

Christoffer Bonde har i disse dage ikke meget at juble over. Målvogteren er på kontrakt i Randers HH, men det er langt fra sikkert, at klubben overlever. Arkivfoto: Lars Rasborg

Frustreret Bonde over situationen i Randers HH: Jeg kan kun vente

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Christoffer Bonde er efterladt i venteposition, mens Randers HH kæmper for overlevelse. Målvogteren er frustreret over situationen, men han håber stadig, at han skal vogte målet i Arena Randers i den kommende sæson.

Randers: Randers HH's skæbne er igen et stort spørgsmålstegn.

Tidligere på ugen indkaldte klubbens bestyrelse aktionærgruppen til en ekstraordinær generalforsamling den 31. juli, og bestyrelsesformand Brian Knudsen meddelte blandt andet, at der ikke underskrives nye kontrakter til den kommende sæson, inden der er styr på klubbens eksistensgrundlag.

Aktuelt er der dog allerede tre spillere på kontrakt. Daniel Minke, Joachim Enggaard og Christoffer Bonde, som alle nu blot kan vente på en afgørelse af klubbens fremtidige skæbne.

- Jeg er frustreret og ærgerlig over situationen. Jeg er nødt til at afvente situationen og håbe på det bedste. Hvis Randers HH ikke går konkurs, så skal jeg spille i Randers, og ender klubben med at lukke, så er jeg nødt til at finde noget andet. Jeg kan desværre kun vente, lyder det fra Christoffer Bonde til Randers Amtsavis fra sin ferie på Rhodos.

Målvogteren, som fik sit gennembrud som senior i Randers HH's mål i den forgangne sæson, understreger, at han mest af alt håber at kunne fortsætte med at trække i håndboldskoene i Kronjylland. Men han erkender samtidigt, at klubbens usikre fremtid har sat gang i tankerne.

- Jeg har ikke været i konkret dialog med andre klubber, men jeg har tænkt over det og snakket lidt løst. Hvis Randers HH ikke går konkurs, så har jeg ikke noget at overveje, men hvad nu hvis ligger i baghovedet, fortæller Christoffer Bonde.

Håber at fortsætte

Randers HH har i de seneste måneder sagt farvel til adskillige profiler, som enten havde kontraktudløb eller mulighed for at finde noget andet i form af en-plus-en-kontrakt, der kun ville binde spillerne to år til klubben ved ligaoprykning, som glippede.

Men Christoffer Bonde indgik i sommeren 2017 en ren toårig aftale. En aftale, som dermed binder ham til klubben, hvis den overlever.

- Jeg har været glad i Randers HH, og jeg håber, at jeg kan tage en sæson mere og lægge endnu mere på min udvikling. Men når det er sagt, så er det virkelig ikke en rar situation at være i. Lige nu ved jeg ikke, om jeg kan fortsætte med min skole og blive boende i Randers, og det er virkelig frustrerende. Jeg ved ingenting om, hvad der skal ske, siger Christoffer Bonde, som også er inde omkring det danske U20-landshold.

Men har du lyst til at fortsætte i en klub, hvor der mangler 1,6 millioner for at nå budgettet, en million sponsorkroner er væk, halvdelen af bestyrelsen vil trække sig, og aktuelt er der ikke noget hold?

- Ja, for jeg føler stadig, at jeg skylder klubben noget. De har troet på mig siden, at jeg var ti år, og sidste år gav de mig chancen på seniorniveau. Men det er klart, at jeg ikke ønsker at blive, hvis klubben rykker i 2. division. Jeg vil være der, hvor jeg føler, at jeg kan udvikle mig bedst, og det er ikke lavere end 1. division, siger Christoffer Bonde.

Ifølge målmanden sender klubben ikke meget information i spillernes retning.

"Jeg kunne godt tænke mig at vide lidt mere, men jeg håber, at årsagen til den manglende information er, at bestyrelsen arbejder på fuld kraft, slutter Christoffer Bonde.

Frustreret Bonde over situationen i Randers HH: Jeg kan kun vente

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce