Kommende Randers HH-cheftræner: Det er brandærgerligt

Jakob Vestergaard (th.) og Jeppe Bach Knudsen håber fortsat, at de kommer til at stå i spidsen for Randers HH i 1. division. Arkivfoto: Annelene Petersen

Kommende Randers HH-cheftræner: Det er brandærgerligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Inden Jakob Vestergaard er kommet i gang med trænergerningen i Randers HH, står den tidligere Champions League-vinder nu med en usikker trænerfremtid. Klubben er truet af lukning, men træneren understreger, at det sportslige fundament er klar, hvis økonomien reddes.

Randers: Randers HH skulle starte på en frisk i den kommende sæson med et markant reduceret budget, en større satsning på egne talenter og en ny trænerduo i form af den tidligere Champions League-vinder Jakob Vestergaard og Jeppe Knudsen, som er hentet til fra Viborgs herrer i 2. division.

I foråret fik Randers HH afværget en truende konkurs, da klubbens investorer godkendte bestyrelsens fremlægning af et stærkt reduceret budget frem mod den kommende sæson.

Men tidligere på ugen måtte bestyrelsen meddele aktionærerne, at klubben mangler 1,6 millioner for at nå i mål med budgettet og derfor har følt sig nødsaget til at indkalde til en ekstraordinær generalforsamling den 31. juli. En generalforsamling, med et altoverskyggende tema på dagsordenen - klubbens fremtid.

- Jeg synes, det er brandærgerligt, at klubben står i økonomiske problemer igen. Skakbrikkerne var klar i form af et fundament til en rigtig fin trup, og derfor er jeg helt vildt ærgerlig over det. Det hele er usikkert, men jeg håber og tror stadig på, at vi har et spændende projekt, hvis det lykkes at mobilisere det, siger Jakob Vestergaard.

Forholder sig til aftalen

Den kommende cheftræner er godt klar over, at der skal findes nogle økonomiske ressourcer, hvis det skal lykkes at arbejde under de sportslige vilkår, som der er blevet lagt op til mellem parterne.

Men han understreger, at han forholder sig til aftalen og stadig tror på, at projektet kommer til at løbe at stablen.

- Jeg havde helst været foruden de økonomiske problemer, det er der slet ingen tvivl om, men det er nu en gang sådan, det er. Jeg har en aftale med Randers HH, og det er det, som jeg forholder mig til, siger Jakob Vestergaard.

Men har du skrevet under på den aftale, eller er det stadig en mundtlig aftale, som bestyrelsesformand Brian Knudsen har annonceret, at det er tilfældet med kommende spillere?

- Jeg ønsker ikke at udtale mig om forholdene i min ansættelse eller for den sags skyld spillernes. Jeg har en aftale med Randers HH, lyder det.

Det er endnu uvis, om der bliver et hold, som kan starte med at træne under den nye trænerduo fra den 26. juli, som var den oprindelige plan, men ifølge Jakob Vestergaard fortsætter han og Jeppe Knudsen med forberedelserne frem mod sæsonen.

- Vi forbereder alt, som vi overhovedet kan under de nuværende vilkår. Vi håber stadig på, at der skal være herrehåndbold i byen. Når det forhåbentlig lykkes med økonomien, så skal vi ikke stå og være uforberedte sportslige, slutter Jakob Vestergaard.

Kommende Randers HH-cheftræner: Det er brandærgerligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce