Randers FC opruster: Svensker skal løfte opgaven efter Halldorsson

Søren Pedersen har hentet sin anden spiller som sportsdirektør i Randers FC. Tidligere på sommeren vendte Emil Riis hjem fra Derby, og nu kommer den svenske målmand Patrik Carlgren til Kronjylland fra tyrkisk fodbold. Foto: Randers FC

Randers FC opruster: Svensker skal løfte opgaven efter Halldorsson

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det bliver 26-årige Patrik Carlgren, som tager over efter Hannes Halldorsson i Randers FC. Svenskeren skifter transferfrit til klubben fra tyrkiske Konyaspor på en treårig aftale.

Randers: Målmandsteamet i Randers FC er igen fuldtalligt efter salget af Hannes Halldorsson til Qarabag i Aserbajdsjan.

Klubben meddeler i en pressemeddelelse, at man har skrevet en transferfri treårig kontrakt med 26-årige svenske Patrik Carlgren, som senest har været på kontrakt i tyrkiske Konyaspor.

- Vi vidste, at et sommersalg af Hannes Halldorsson kunne blive et tema, så vi har selvfølgelig afsøgt markedet for at være bedst muligt rustet på keeper-positionen. Der har vi fundet frem til et godt match med Patrik Carlgren, som passer virkelig godt ind i forhold til den profil, vi søger på pladsen. Derudover kender han i forvejen til dansk fodbold, hvilket vi også ser som et plus. Han er sulten efter at bevise sig selv, og det får han nu muligheden for i konkurrence med vores to andre dygtige målmænd, siger sportsdirektør Søren Pedersen i pressemeddelelsen.

Patrik Carlgren var i 2017 på et kort visit i FC Nordsjælland og var inden da fast mand for AIK i hjemlandet. Han var målmand for det svenske U21-landshold, der i 2015 vandt EM, hvor han blandt nappede to skud i straffesparkkonkurrencen mod Portugal i finalen. Derudover var han i 2016 tredjemålmand i Sveriges EM-trup. Han har spillet en A-landskamp.

- Han er utroligt reaktionsstærk, god med fødderne og god til at komme ud i feltet. Han har været et kæmpestort talent, som mangler at få det sidste forløst, og det er jeg sikker på, at han får i Randers FC, siger sportsdirektøren.

Patrik Carlgren har kun vogtet målet i én ligakamp for tyrkiske Konyaspor i den forgangne sæson, og han er dermed sulten efter igen at vise sig frem.

- Det er en god mulighed for mig, og jeg glæder mig til at komme tilbage til Superligaen. Randers FC er en klub, der skal ovenpå igen efter den skuffende sidste sæson, og det ser jeg frem til at bidrage til. Jeg vil vise, at jeg stadig er en rigtig god målmand, og jeg kan simpelthen ikke vente med at komme i gang med sæsonen, som jo starter snart, siger Patrik Carlgren.

Carlgren træner for første gang med Randers FC mandag formiddag, og han får nummer et på ryggen.

Randers FC opruster: Svensker skal løfte opgaven efter Halldorsson

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce