Første DM til Randers BMX

Alle kørerne fra Randers-klubben samlet med pokal og medaljer. Pressebillede

Første DM til Randers BMX

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers BMX hentede otte medaljer ved Danmarksmesterskaberne i Aalborg.

Randers: Randers BMX var i weekenden for første gang deltagere ved Danmarksmesterskaberne. 11 randrusianske BMX-kørere var klar til at træde watt i pedalerne ved mesterskaberne, der blev afviklet i Aalborg.

Fem af kørerne havde et mesterskab, der skulle forsvares og det lykkedes for dem alle at genvinde titlen. I alt blev det til otte individuelle medaljer til Randers BMX, som også op i holdkonkurrencen.

Her fortsatte succesen, da den randrusianske klub også kunne lade sig hylde som vindere af holdkonkurrencen.

- Alt i alt har det været en fantastisk dag for klubben og kørerne, siger formanden for Randers BMX Mai Tolstrup.

I de individuelle konkurrencer endte det med guld til Simone Tetsche Christensen i woman elite, Malene Kejlstrup i woman 16, Hjalte Bech Feldt i boys 13, Jeppe Kejstrup i boys 10 og William Boel i boys 9.

Desuden blev til en sølvmedalje til Ludvig Grøn Madsen i boys 5-6 samt bronzemedaljer til Gustav Grøn Madsen i boys og Vitus Tolstrup i boys 5-6.

Mange forældre, søskende, bedsteforældre og venner havde taget turen til det Nordjylland for at støtte op om de randrusianske kørere. Men måske turen ikke bliver ligeså lang til de kommende mesterskaber.

- Det kunne være fantastisk, hvis vi i Randers kan blive arrangør af et Danmarksmesterskab på den nye bane ved Langvang på et tidspunkt. Vi glæder os virkelig til, at banen står færdig, siger Mai Tolstrup.

Randers BMX er i et tæt samarbejde med Randers kommune og Randers Talent og elite omkring den nye BMX-bane på Langvang, som i fremtiden vil sikre, de meste optimale træningsforhold for såvel bredde som elite.

Nu venter der EM i Frankrig lige om hjørnet, hvor flere af kørerne skal ned og repræsentere Danmark, og hvor Malene Kejlstrup skal forsvare titlen som europamester for tredje år i træk.

For eliten, og dermed Simone Tetsche Christensen, bliver EM som noget nyt holdt i Glasgow som et stort fælles EM for flere forskellige sportsgrene.

/EXP

Første DM til Randers BMX

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce