Forsvarsgeneral er snart tilbage på træningsbanen

Kasper Enghardt er ude af sæsonpremieren mod Brøndby mandag aften. (Arkivfoto: Henning Bagger / Scanpix)

Forsvarsgeneral er snart tilbage på træningsbanen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kasper Enghardt er blevet opereret i det ene knæ og er ikke til rådighed i sæsonens første kamp. Han forventer dog at være tilbage på træningsbanen om kort tid.

Randers: Kasper Enghardt var blandt de største profiler i sidste sæson, da Randers FC sluttede sæsonen af med manér og sikrede overlevelse.

Han var i hele sæsonen foretrukket i midterforsvaret, mens der livligt blev skiftet ud på den anden position i det centrale forsvar.

Når Brøndby kommer på besøg i første runde af Superligaen på mandag bliver det uden generalen i forsvaret. Kasper Enghardt blev nemlig opereret i det ene knæ for et par uger siden, og der går yderligere et par uger før han er tilbage i kamp.

- Jeg døjede med nogle problemer i menisken i de afgørende kampe i sidste sæson, hvor det blev besluttet, at jeg godt kunne spille med det. Efter sæsonen var vurderingen til gengæld, at en operation var den mest optimale løsning, og jeg fik at vide, at det cirka ville tage fire uger, før jeg kunne spille fodbold igen, siger Kasper Enghardt.

Han ved endnu ikke præcist, hvornår han kan trække den lyseblå trøje over hovedet igen.

- Det er lidt svært at sige lige nu. Jeg håber på at være tilbage på træningsbanen stille og roligt om en uges tid, og så må jeg tage den derfra. Alt går i hvert fald efter planen, lyder det.

Kasper Enghardt har dermed gået glip af hele opstarten, men det bekymrer ham ikke.

- Der er mange gode spillere på holdet, så jeg skal selvfølgelig spille godt for at slå dem af, men jeg er fortrøstningsfuld. Det handler selvfølgelig lige om at komme i form igen, og det er også derfor, det er lidt svært at sætte en dato på et comeback, fortæller Kasper Enghardt.

Tryg ved holdkammerater

Jonas Bager og Erik Marxen bliver formentlig makkerparret, der skal stoppe Brøndbys mange offensive stjerner mandag aften. Det er Kasper Engardt tryg ved.

- Bager og Marxen viste i sidste sæson, at de begge er rigtig dygtige i det centrale forsvar, så jeg er meget fortrøstningsfuld ved at overlade det til dem, siger han.

Han og resten af det kronjyske mandskab glæder sig meget til at tage hul på den nye sæson.

- Der er en rigtig god stemning i truppen, og vi glæder os alle til at komme i gang igen. Vi har fået en god overgang med Thomas Thomasberg som cheftræner, som kender mange i klubben, så det skal helt sikkert nok blive en god sæson, slutter Kasper Enghardt.

Forsvarsgeneral er snart tilbage på træningsbanen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce