Borgmestervikar: Mega ærgerligt hvis Randers HH går konkurs

Arkivfoto: Morten Pedersen.

Borgmestervikar: Mega ærgerligt hvis Randers HH går konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viceborgmester Fatma Cetinkaya vil være ked af, hvis Randers HH ender med at måtte lukke ned. Men hun kan ikke garantere, at politikerne vil gribe ind.

Randers: Det har været småt med virksomhedernes opbakning til redningsaktionen i Randers HH, og heller ikke fra kommunalt hold er der udsigt til en hjælpende hånd. I hvert fald ikke inden den ekstraordinære generalforsamling tirsdag, hvor klubbens skæbne kan blive beseglet.

Borgmester Torben Hansen (S) er i øjeblikket på ferie og afløses af partifællen, 2. viceborgmester Fatma Cetinkaya. Ifølge hende er der ikke aktuelt politiske initiativer igang i forhold til den trængte situation i Randers HH.

- Situation er opstået i en tid, hvor de fleste af politikerne er på ferie, og derfor har der ikke været mulighed for, at politikerne har kunnet stikke hovederne sammen. Men jeg er sikker på, at borgmester Torben Hansen handler på det, når han er tilbage, hvis han vurderer, at det er noget, der skal handles på.

Men til den tid er det formentlig for sent, da generalforsamlingen i Randers HH finder sted tirsdag i denne uge?

- Jo, men jeg har ikke hørt noget fra Torben Hansen om det, og der er heller ikke nogen fra klubben, der har taget kontakt til mig. Derfor er det svært for mig at udtale mig ret meget eller foretage en aktiv handling i forhold til sagen.

Da Randers HK i 2014 manglede penge, var daværende borgmester Claus Omann Jensen aktiv i forhold til at samle en række erhvervsfolk til møder på Laksetorvet. Er det et udtryk for, at der hos Socialdemokratiet er en anden holdning til, om man skal hjælpe sportsklubber, når de havner i økonomiske problemer?

- Jeg kan ikke udtale mig på vegne af hele gruppen. Men for egen regning kan jeg sige, at jeg synes, det vil være megaærgerligt, hvis Randers HH går konkurs. Håndbold og fodbold er to sportsformer, som står stærkt i billedet i Randers Kommune og betyder meget for borgerne. Det ved Torben Hansen også udmærket, og derfor tænker jeg bestemt heller ikke, at han vil lade stå til, hvis der er nogle muligheder for at gøre noget, der kan hjælpe med at redde klubben, siger Fatma Cetinkaya.

I Randers HH havde bestyrelsesformand Brian Knudsen gerne set byen og kommunen spille en mere aktiv rolle.

- Der tilfalder penge til talentudvikling, hvilket er fint, men i forhold til seniorholdene - og det gælder sådan set både Randers FC, Randers HK og Randers HH - kan jeg godt undre mig over, at man fra kommunens side er passive i forhold til den enorme eksponering af byen, som disse hold står for. Jeg kunne da konstatere, at der stod Odense på ryggen af OB-trøjerne, da de spillede mod Randers FC søndag, og vi har også set andre klubber, hvor kommuner eksponerer sig på trøjerne. Men det har man altså taget et valg om, ikke skal være tilfældet i Randers, siger Brian Knudsen.

Borgmestervikar: Mega ærgerligt hvis Randers HH går konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce