Randers HH er reddet - gammel kending bliver ny bestyrelsesformand

Randers HH vil i den kommende sæson være at finde i 1. division, efter at ledelsen har besluttet at køre klubben videre. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Randers HH er reddet - gammel kending bliver ny bestyrelsesformand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers Herre Håndbold dribler sig fri af konkurs. Det blev konklusionen efter den ekstraordinære generalforsamling. Bestyrelsen bliver udvidet fra seks til otte. Ny formand bliver en gammel kending.

Randers: Efter et marathon af en ekstraordinær generalforsamling på tre timer kunne Randers HH-ledelsen tirsdag aften ånde lettet op.

Omkring 30 aktionærer, repræsentanter fra moderklubberne og bestyrelsen var mødt op i Arena Randers, hvor fremtiden blev drøftet, og lidt før klokken 20 kunne bestyrelsesformand Brian Knudsen meddele, at det er lykkedes at samle opbakning til at drive Randers HH videre.

- Konklusionen er, at Randers HH er reddet, sagde en glad Brian Knudsen til Randers Amtsavis efter generalforsamlingen.

De nærmere detaljer kunne han ikke melde ud, da arbejdet fortsatte tirsdag aften med konstituering af en ny bestyrelse og udarbejdelsen af den plan, der skal føre den randrusianske 1. divisionsklub videre.

Men det står klart, at bestyrelsen bliver udvidet fra seks til otte medlemmer. Desuden bliver der nedsat en række arbejdsudvalg.

Ny bestyrelsesformand bliver Henrik Frydendahl, som er en gammel kending i klubben. Han var med til at starte Randers HH op i sin tid og vender nu tilbage efter i de senere år at have helliget sig sit civile erhverv.

Holdbar løsning

Brian Knudsen trækker sig fra bestyrelsen. Han har som tidligere nævnt ikke længere tiden til at stå i spidsen for klubben.

- Men jeg vil stadig være en del af klubben og vender tilbage til de opgaver omkring kampafvikling, som jeg tidligere har haft med at gøre, siger Brian Knudsen.

Randers HH var i løbet af foråret i store problemer økonomisk, men lykkedes i sidste øjeblik med at strikke en redningsplan sammen. I begyndelsen af juli stod det dog klart, at klubben igen var i økonomisk uføre, da der manglede 1,6 millioner kroner i forhold til budgettet for den kommende sæson.

Men Brian Knudsen tror på, at man nu har fundet en langtidsholdbar løsning.

- Der er stadig en opgave omkring noget økonomi. Men det er min forventning, at det vil lykkes.

Hvad får dig til at tro det?

- Vi har oplevet en supergod opbakning på den ekstraordinære generalforsamling. Det er helt tydeligt, at der er nogle folk, som virkelig vil det her. Jeg tror især, at det er kommet bag på mange, hvor meget Randers HH betyder ikke bare i forhold til førsteholdet, men i forhold til moderklubber og hele ungdomsarbejdet, siger Brian Knudsen.

I de kommende dage vil Randers HH under ledelse af den nye bestyrelsesformand Henrik Frydendahl arbejde videre på planerne for den sæson, som venter lige om hjørnet.

Randers HH er reddet - gammel kending bliver ny bestyrelsesformand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce