Alsidig svensker efter kort kontraktforlængelse: Jeg er glad i Randers FC

Joel Allansson nyder tilværelsen i Randers FC, selvom han blot forlængede kontrakten med et halvt år tidligere på sommeren. Arkivfoto: Bo Amstrup, Scanpix/Ritzau

Alsidig svensker efter kort kontraktforlængelse: Jeg er glad i Randers FC

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers FC's svenske midtbanespiller forlængede kontrakten med et halvt år tidligere på sommeren. Den korte kontrakt betyder dog ikke nødvendigvis, at han ikke har en fremtid på sigt i Kronjylland.

Randers: Joel Allansson var længe et spørgsmålstegn i Randers FC tidligere på sommeren, da hans kontrakt var udløbet med klubben.

Efter lang tids forhandlinger valgte parterne dog at forlænge svenskerens kontrakt med bare et halvt år. En noget utraditionel løsning i fodboldverdenen, men Joel Allansson mener, at det gav god mening.

- Jeg havde meget lange forhandlinger med klubben, hvor jeg gjorde mig nøje overvejelser omkring, hvad der ville være den bedste løsning for mig. Et halvt år var en god løsning for, fordi jeg kan bruge det næste halve år til at se tiden an i forhold til spilletid. Så kan jeg tage en beslutning igen til vinter, om jeg vil fortsætte her yderligere, siger Joel Allansson.

Joel Allansson var længe i tvivl, om Randers FC var det rette sted for ham og derfor holdt han alle muligheder åbne.

- Det er ingen hemmelighed, at det var noget, der fyldte meget i hverdagen. Jeg tænkte især meget på min familie, fordi jeg i lang tid ikke vidste, hvad der kom til at ske. Heldigvis fandt vi en fin løsning, og nu handler det bare om at, jeg skal arbejde hårdt, siger midtbanespilleren.

Selvom den alsidige svensker kun forlængede med et halvt år, kan han sagtens se sig forlænge samarbejdet med klubben igen til vinter.

- Lige nu er jeg rigtig glad i Randers. Det er et trygt og rart sted at være både for mig og min familie. Hvis jeg fortsætter med at få spilletid, så kunne jeg sagtens se mig selv blive i klubben i endnu længere tid, men det er først noget, jeg tager stilling til senere på året.

- Man skal også huske på, at det er et nyt hold og en ny sportsdirektør, så jeg tror egentlig en kort forlængelse var en god løsning for begge parter. Det er noget, man måske godt kunne se mere i fremtiden.

Mange positioner

Da Joel Allansson ankom til Randers FC i vinteren 2015 var det et indkøb til den centrale midtbaneposition. Det er da også her, at svenskeren har fået flest kampe i Randers FC-tiden, men i de første par kampe i denne sæson har det set anderledes ud.

Holdets nye cheftræner Thomas Thomasberg har nemlig brugt Joel Allansson som wingback og kantspiller mod henholdsvis Brøndby og AC Horsens. Det er ikke et problem for Joel Allansson, der gør, hvad træneren beder ham om.

- Jeg er mest af alt bare glad for at få spilletid. Det er uden tvivl det vigtigste for mig, og det var samtidig også en af grundene til, at jeg forlængede med klubben. Jeg føler, at jeg kan få spilletid i Randers FC, og i sidste ende er det op til træneren, hvor han ser mig spille henne, fortæller svenskeren.

Han erkender dog samtidig, at det godt kan betyde, at man ikke får det bedste ud af svenskerens kvaliteter.

- Jeg mener, at jeg er bedst på den centrale midtbane. Derfor kan det også betyde, at man ikke får mine bedste kvaliteter frem, men det vigtigste er at hjælpe holdet, og det mener jeg også jeg kan fra andre positioner end den centrale midtbane, og jeg synes, jeg er kommet fint fra start i den her sæson. Det er mest optimalt, at man spiller på en position, men sådan kan det bare ikke altid være.

Optimisme i truppen

Randers FC har fået en blandet start på sæsonen, og klubben står efter tre kampe med fire point. Efter premierenederlaget mod Brøndby er der dog mange positive ting at spore i spillet, og kronjyderne har fået åbnet pointkontoen. Joel Allansson føler da også, at holdet sagtens kunne have stået med flere point.

- Jeg synes overordnet set, at præstationerne har været gode, men vi kunne sagtens have stået med flere point. Mod Horsens og Brøndby var spillet til mere end et enkelt point, men det var vigtigt, at vi fik en sejr i søndags mod OB. Der er i hvert fald grund til at være positiv, lyder det.

- Vi forventer mere i denne sæson sammenlignet med sidste. Der var det i store dele skidt, og det var kun til sidst, vi kom i gang. Det er vigtigt, at vi har fået en bedre start i år, og jeg synes, vi har en rigtig god gruppe af spillere i denne sæson.

Den svenske midtbanekriger ser det blandt andet som en fordel, at de fleste spillere kommer fra Skandinavien, ligesom at man har fået en dygtig taktisk træner i Thomas Thomasberg.

- Der er en rigtig god stemning i truppen, og det hele er måske en smule nemmere, fordi vi næsten alle er fra Skandinavien. Vi har den samme tilgang og mentalitet til sporten, så det ser jeg som en fordel.

- Thomas er en rigtig dygtig træner, og det har vi allerede set i de første kampe, hvor han har været god til at analysere modstanderne. Han er meget detaljeorienteret, men samtidig kører vi videre med den gamle Randers FC-spillestil, så det er utrolig positivt, slutter Joel Allansson.

Alsidig svensker efter kort kontraktforlængelse: Jeg er glad i Randers FC

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce