Glad Randers HH-keeper efter redning: Nu glæder jeg mig bare til at spille håndbold igen

Christoffer Bonde er letter over, at Randers HH undgår konkurs og glæder sig til at vende tilbage på håndboldbanen. Arkivfoto: Annelene Petersen

Glad Randers HH-keeper efter redning: Nu glæder jeg mig bare til at spille håndbold igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Christoffer Bonde er en ud af tre spillere på kontrakt i Randers HH. Efter nogle turbulente måneder glæder han sig nu til at se fremad og vende tilbage til håndboldbanen.

Randers: Tirsdag aften kunne folkene i Randers HH ånde lettet op.

På klubbens ekstraordinære bestyrelsesmøde blev en ny bestyrelse valgt, og dermed undgik klubben at gå konkurs.

Der er dog stadig lang vej til succes for Randers HH, og i øjeblikket er der blot tre spillere på kontrakt i klubben.

En af dem er den lokale dreng og holdets målvogter, Christoffer Bonde. Dagen derpå er han glad for, at der kom positive nyheder ud af bestyrelsesmødet.

- Jeg er naturligvis rigtig glad og lettet over, at klubben er reddet. Det er den klub, jeg rigtig gerne vil spille i, og selv hvis jeg ikke spillede her, ville jeg aldrig håbe, at min ungdomsklub gik konkurs. Jeg kender et par stykker i den nye bestyrelse, så jeg tror på, at det bliver godt, siger Christoffer Bonde.

Den talentfulde målmand var i tvivl til det sidste, hvorvidt klubben ville blive reddet.

- Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle forvente inden tirsdagens generalforsamling. Jeg gik da hele tiden og spekulerede i, hvad der skulle ske, hvis det gik galt. Det gjorde det heldigvis ikke, og nu glæder jeg mig bare helt vildt til at spille håndbold igen, fortæller Christoffer Bonde.

Mange spørgsmål

Christoffer Bonde indrømmer, at det har været nogle turbulente måneder, mens klubbens fremtid har hængt i en tynd tråd.

- Det har været utrolig underligt, at man ikke vidste, hvad der kom til at ske. Det var også underligt ikke at være igennem en træningsopstart, som vi plejer, siger han.

- Vi var faktisk suspenderet i klubben, hvilket betød, at vi ikke måtte komme i klubben, indtil generalforsamlingen var overstået. Det er en situation, jeg faktisk har svært ved at beskrive med ord, fordi jeg aldrig har oplevet det før.

Målvogteren bekræfter, at Randers HH-spillerne nu kan påbegynde træningen igen inden for den nærmeste fremtid.

- Vi starter med at træne i løbet af de kommende dage. Vi er kun tre spillere lige nu, så det er vigtigt, at vi er effektive i vores træning, nu hvor vi er gået glip af en del af opstarten.

Tavse trænere

Den ukomplette trup i den kronjyske klub betyder også, at der ikke vil være de samme forventninger i den kommende sæson, som man tidligere har set.

- Det er svært at sætte forventninger til den kommende sæson, når vi slet ikke har et hold lige nu. Vi kommer selvfølgelig til at gå på banen for at vinde hver kamp, men vi kan ikke sigte efter topplacering ligesom sidste sæson, understreger han.

Avisen har været i kontakt med Randers HH's træner Jakob Vestergaard. Han er glad for, at klubben er reddet, men han har ikke yderligere kommentarer, da han ikke kender klubbens fremadrettede plan endnu.

Holdets anden træner, Jeppe Bach Knudsen, vil også først udtale sig, når han kender klubbens plan.

Glad Randers HH-keeper efter redning: Nu glæder jeg mig bare til at spille håndbold igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce