Randers HK flytter tre ligakampe til andre byer

Randers HK flytter tre ligakampe for at udvide netværket udenfor Randers. Arkivfoto: Annelene Petersen

Randers HK flytter tre ligakampe til andre byer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HK vil forsøge at udvide netværket, og derfor har klubben valgt at flytte tre hjemmekampe fra Arena Randers til Hobro og Grenaa.

Randers: Randers HK spillede fredag aften klubbens første træningskamp frem mod den nye sæson.

I den forbindelse kunne klubben afsløre et nyt tiltag. Klubbens direktør Per Rasmussen og kompagni har nemlig besluttet at flytte tre ligakampe fra Arena Randers til henholdsvis Hobro Idrætscenter og Grenaa Idrætscenter.

To kampe bliver flyttet nordpå til Hobro Idrætscenter, og det drejer sig om kampen 12. oktober mod Ringkøbing Håndbold og kampen 5. januar mod Ajax København. Den sidste kampflytning bliver 9. februar mod Skanderborg Håndbold, som skal spilles i Grenaa Idrætscenter.

- Vi har i Randers HK en ambition om at komme ud over vores primære område i Randers, så vi kan få et endnu større netværk. Derfor synes vi, det var på tide at prøve med dette nye tiltag, siger Per Rasmussen.

- Hobro og Rosendal vil rigtig gerne det her noget mere, så det gav utrolig god mening at spille et par kampe deroppe, mens vi fik nogle spændende henvendelser fra Grenaa-området, tilføjer han.

Udforsker mulighederne

Kampflytningen får ikke betydning for sponsorer og sæsonkortholdere, der ligesom til kampene i Arena Randers er inviteret.

Per Rasmussen vil ikke afvise, at andre byer også kan komme på tale som spillested.

- Den eneste forskel bliver, at der for nogen vil være lidt længere til kampen. Det vigtigt at understrege, at vi ikke på nogen måde vil flytte væk fra Arena Randers, og vi glæder os til at få den nye multiarena i Randers. Men nu prøver vi de her to byer som en start, og hvis det bliver en succes, så vil jeg da ikke afvise, at vi også kan prøve andre byer i næste sæson, siger han.

Randers HK-direktøren håber på forståelse fra klubbens tilhængere.

- Jeg kan da godt frygte, hvordan folk tager imod det, men vi bliver også nødt at udforske vores muligheder for at udvide netværket. Vi er heller ikke de første, der prøver det. Man har også set det i Viborg og Kolding, fastslår direktøren.

Randers HK flytter tre ligakampe til andre byer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce