Thomasberg før Esbjerg: Det bliver en vanvittigt svær kamp

Thomas Thomasberg har hentet fire point i de første tre kampe med Randers FC. Foto: Annelene Petersen

Thomasberg før Esbjerg: Det bliver en vanvittigt svær kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers FC-træneren forventer en svær kamp lørdag, selv om oprykkerne Esbjerg fortsat er uden sejr. Han ventes at stille i samme opstilling som mod OB.

Randers: Mens Randers FC har fået en godkendt start på sæsonen med fire point i tre kampe, har oprykkerne fra Esbjerg stadig deres første sejr til gode.

Alligevel får man ikke randrusianernes cheftræner Thomas Thomasberg til at udråbe sit mandskab til favoritter, når de to hold mødes lørdag eftermiddag på Blue Water Arena.

- Det bliver en vanvittig svær kamp. Esbjerg har ikke vundet endnu, og vi er helt sikkert et af de hold, som de på hjemmebane føler, at de skal have sejre imod. Vi skal være indstillet på, at vi skal bringe en hård fysisk indsats ind i opgøret på samme måde, som vi har gjort i sæsonens tre første kampe, og så må vi se, hvor meget godt spil, der kan komme ud af det, siger Thomas Thomasberg.

Esbjerg - Randers FC
Kampstart: Lørdag klokken 16.00 på Blue Water Arena.Liveblog: amtsavisen.dk

TV: TV3 Sport 1

Dommer: Peter Kjærsgaard

Karantæne: Ingen

Forventet opstilling Randers FC: Patrik Carlgren - Johnny Thomsen, Jonas Bager, Erik Marxen, Kevin Conboy - Mikkel Kallesøe, Nicolai Poulsen, André Rømer, Joel Allansson - Saba Lobjanidze, Benjamin Stokke.

Trupnyt: Kasper Enghardt og Mikael Boman træner begge med efter skader, men er ikke udtaget til kampen mod Esbjerg.

Stærk offensiv

Vestjyderne åbnede deres comeback i Superligaen med at spille 1-1 i Nordsjælland, men har siden tabt 2-3 hjemme mod Vendsyssel og 1-3 ude mod FC Midtjylland.

- Tager vi derned med en idé om, at vi skal styre spillet og dominere, så kommer vi først i problemer. De har særligt i offensiven dygtige spillere med Anders Dreyer i spidsen, og de har - bortset fra mod FC Nordsjælland - været bolddominerende i deres kampe og skabt chancer. Mod Vendsyssel var de nede med 0-2 ved pausen, men kunne lige så godt have været foran 2-0 eller 3-0, hvis de havde scoret først, siger Thomas Thomasberg.

Men det er trods alt et oprykkerhold. Har I ikke spillerne til at dominere sådan en kamp, eller handler det om, at I er bange for, at de skal straffe jer på kontra?

- Nu kan det der med at dominere være mange ting. For mig handler det ikke om, at vi skal have bolden 70 procent af tiden. Det vigtige er, at man skaber chancer og holder modstanderne fra at gøre det. Det sidste har vi været gode til hidtil i sæsonen, men vi skal have gerne skabt flere chancer, end vi gjorde senest mod OB, siger Thomas Thomasberg.

Konkurrencen skærpet

Han ventes at stille i samme opstilling, som i søndags besejrede OB med 1-0.

Det betyder, at spillere som Frederik Lauenborg, Emil Riis og Marcus Mølvadgaard igen må tage plads på bænken, men Thomas Thomasberg pointerer, at det gælder om at holde sig klar for de spillere, der lige nu ikke er en del af startopstillingen.

- Det er en naturlig del af det, at der vil være spillere, som er skuffede over ikke at starte inde. Men der skal være en konkurrencesituation, hvor man har kompetente spillere på bænken, og som jeg siger til spillerne, så vil der altid komme chancer i løbet af en sæson, og så gælder det om at holde sig klar. Nu har vi Kasper Enghardt og Mikael Bomann på vej tilbage, og når de er helt klar, bliver konkurrencen yderligere skærpet, og det er kun godt.

- Rent faktisk vil jeg gerne have truppen yderligere styrket, og vi er heller ikke færdige på transmarkedet endnu, siger Thomas Thomasberg, der regner med, at Randers FC kommer til at hente i hvert fald yderligere én spiller, inden transfermarkedet lukker.

- Kan vi få en spiller mere ind, har vi 20 markspillere og tre målmand, hvilket er et godt antal, og så må vi se til sidst i transfervinduet, hvor der altid kan ske lidt, siger han.

Kampen mod Esbjerg fløjtes igang klokken 16.

Thomasberg før Esbjerg: Det bliver en vanvittigt svær kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce