Lauenborg om bænkplads: Jeg må bare kæmpe mig tilbage

Frederik Lauenborg har i de seneste to kampe indtaget rollen som indskifter. Foto: Bo Amstrup/Scanpix

Lauenborg om bænkplads: Jeg må bare kæmpe mig tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den 21-årige midtbanespiller har mistet pladsen til André Rømer de seneste to kampe, men er klar til at kæmpe for at erobre positionen tilbage.

Randers: Han spillede sig ind i startopstillingen i foråret og var også blandt de 11 foretrukne i træningskampene og sæsonpremieren mod Brøndby.

Men ankomsten af André Rømer fra OB har sendt Frederik Lauenborg ud på bænken til de seneste to kampe mod Horsens og OB, hvor han har måtte nøjes med rollen som indskifter.

Skulle Frederik Lauenborg være utilfreds med den situation, er det dog noget, han skjuler godt.

- Man vil altid gerne spille, men Rømer har fået en god start i Randers FC, og jeg må bare tage kampen op og vise træneren, at jeg skal spille, lyder det diplomatisk fra 21-årige Frederik Lauenborg.

- Men er du ikke skuffet, når du nu var kommet ind i så et godt forløb?

- Jo, selvfølgelig er jeg det. Det tror jeg, at alle vil være i den situation. Men det er sådan, det er, og så kommer man over det og kigger på, hvad det er for nogle ting, man skal forbedre for at komme tilbage i startopstillingen.

God sæsonstart

En mulig vej tilbage i startopstillingen kunne være på venstrekanten, hvor Thomas Thomasberg i den seneste kamp mod OB spillede med Joel Allansson, da Saba Lobjanidze var rykket frem i angrebet.

Men Lauenborg ser dog primært sig selv som central midtbanespiller.

- I bund og grund vil jeg jo bare gerne spille, om det er som midtbanespiller, kant eller back. Men der er ingen tvivl om, at min yndlingsposition er på den centrale midtbane. Det er dér, jeg føler, at mine kvaliteter kommer bedst til udtryk, siger Frederik Lauenborg.

Selv om han aktuelt har måttet overlade startpladsen til André Rømer, føler han dog, at holdet generelt har fået en god start på sæsonen.

- Jeg synes, at vores indstilling har været fantastisk i de første tre kampe. Vi er fortsat i samme spor som i foråret, og vores interne relationer bliver bedre og bedre. Selvfølgelig kan man godt mærke, at vi ikke har Bashkim Kadrii, som var skræmmende god hos os. Men nu er vi gået over i en klassisk 4-4-2, som jeg egentlig synes, fungerer udmærket, og vi har flere folk, som går forrest både på og uden for banen. Specielt synes jeg, at en spiller som Erik Marxen har påtaget sig en stor rolle i de første kampe i forhold til at trække hele holdet med, siger Frederik Lauenborg.

Randers FC spiller lørdag klokken 16 ude mod Esbjerg.

Lauenborg om bænkplads: Jeg må bare kæmpe mig tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce