Randers FC får point efter vildt comeback i Esbjerg


Randers FC får point efter vildt comeback i Esbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers FC lavede lørdag eftermiddag et stort comeback, da de vendte 0-3 til 3-3 i udekampen mod Esbjerg.

Esbjerg: Randers FC var nede 0-3 og kunne været kommet yderligere bagud, havde det ikke været for et reddet straffespark af Patrik Carlgren, men formåede på tre scoringer i de sidste 20 minutter at komme tilbage og sikre sig det ene point i lørdagens udekamp mod Esbjerg.

Erik Marxen blev den store helt, da han i fire minutters overtid sendte det vestjyske hjemmepublikum i chok med scoringen til 3-3.

Det lignede ellers længe et mareridt for Randers FC, der var nede med 0-2 ved pausen efter en sløj første halvleg, hvor holdet ikke skabte en eneste åben målchance.

Cheftræner Thomas Thomasberg stillede med samme startopstilling som mod OB, men fik ikke samme gevinst af det før pausen. Med Saba Lobjanidze liggende fremme i en duo med Benjamin Stokke savnede midtbanen en spiller, som kunne skabe de overraskende momenter i spillet, sætte en mand af og bringe Randers i overtal de rigtige steder på banen.

Et frispark fra Kevin Conboy, som havnede i favnen på Esbjerg-keeper Jeppe Højbjerg, et par hjørnespark og indlæg var, hvad kronjyderne formåede at true oprykkerne med i første halvleg.

Det var nu heller ikke fordi, at Esbjerg havde meget at byde på, men de blev sat igang af Randers FC-anfører Nicolai Poulsen, som efter 18 minutter rev Jacob Lungi Sørensen ned i feltet. Straffespark til Esbjerg, som offensivprofilen Anders Dreyer sikkert satte ind bag Patrik Carlgren, som dermed for anden gang i sæsonen måtte se sig passeret fra 11 meter-pletten.

Kauko slog til

Herefter fik Randers FC skubbet spillet længere frem på banen, men det er tydeligt, at holdet offensivt mangler det fokuspunkt, som Bashkim Kadrii var i foråret.

Der manglede ganske enkelt en mellemstation, når boldene blev forsøgt sendt frem mod Benjamin Stokke og Saba Lobjanidze, og derfor var det for nemt for hjemmeholdets forsvar at trevle angrebene op.

Fem minutter før pausen gik det igen galt for Randers FC. Klubben tidligere midtbanespiller Joni Kauko, der i sommer skiftede til Esbjerg på en fri transfer, fik alt for nemt lov at spadsere på tværs af feltet og kunne i fri position bringe Esbjerg på 2-0.

Så var der pres på Randers FC før de sidste 45 minutter. Thomas Thomasberg reagerede ved at skifte Marcus Mølvadgaard ind for Joel Allansson fra anden halvlegs start, og allerede efter to minutter var Mølvadgaard tæt på at reducere, men han nåede lige nøjagtig ikke frem til et indlæg fra Kevin Conboy.

I stedet lignede det en afgørelse efter 57 minutter, da et frispark fra Mathias Kristensen sejlede forbi både Randers FC-forsvaret og Patrik Carlgren i målet. 3-0 til Esbjerg, som to minutter senere kunne have bragt sig yderligere foran, da Kevin Conboy begik straffespark. Men denne gang klarede Carlgren forsøget fra Anders Dreyer.

Esbjerg i panik

Kevin Conboy gav Randers FC en livlinje, da han efter 72 minutter headede et frispark fra Nicolai Poulsen flot i nettet uden chance for Jeppe Højbjerg.

Herefter trykkede Randers FC på, men tiden var ved at løbe ud for kronjyderne, da indskiftede Emil Riis pludselig efter 89 minutter dukkede op i feltet og fik prikket bolden i mål efter en lang fremlægning.

Herefter opstod der panik hos Esbjerg, der fem minutter før tid var blevet reduceret til ti mand, da Augustin Garcia måtte forlade banen med sit andet gule kort.

I første omgang slap Esbjerg med skrækken, da Saba Lobjanidze og Erik Marxen i overtiden begge brændte gode chancer, men Marxen fik endnu en mulighed i kampens døende sekunder, da han dukkede op mellem venner og fjender og som en klapperslange huggede den forløsende udligning i kassen.

Randers FC får point efter vildt comeback i Esbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce