Overtidshelten Marxen: Står med en ambivalent følelse

Erik Marxen. Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix

Overtidshelten Marxen: Står med en ambivalent følelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forsvarspilleren var lykkelig over at komme fra Esbjerg med det ene point, men lagde samtidig ikke skjul på, at præstationen set over 90 minutter ikke var god nok.

Randers: Han har for vane at score de vigtige mål for Randers FC, og lørdag eftermiddag gjorde Erik Marxen det igen, da forsvarsspilleren dybt inde i overtiden udlignede til 3-3 og sikrede Randers FC det ene point i en vanvittig fodboldkamp i Esbjerg.

Derfor var der ikke noget at sige til, at humøret var højt, da Erik Marxen efter opgøret mødte pressen i mixedzone i gangene under Blue Water Arena.

- Jeg scorer kun de pointgivende mål, lød det med et stort smil fra Marxen, der dog hurtigt fandt tilbage i en mere alvorlig tone.

For trods glæden over det ene point, var der også advarselslamper, der blinkede efter et opgør, hvor Randers FC var nede 0-3 og kunne været kommet yderligere bagud, hvis det ikke havde været for en redning på straffespark af holdets svenske målmand, Patrik Carlgren.

- Jeg står med en ambivalent følelse. Jeg er glad for den moral, vi viser ved at komme tilbage, men jeg er træt af præstationen. Jeg synes, vi er for langt fra den arbejdsiver og indstilling, som vi har haft i de første tre kampe. Selvfølgelig kan man ikke som fodboldhold toppe hver evig eneste gang, men hvis vi skal hæve vores niveau fra sidste sæson, må vi ikke være så langt fra, som vi var i dag. Det irriterer mig, for jeg er overbevist om, at havde vi været der fra start, havde vi stået med de tre point, sagde Erik Marxen.

Gode indskiftere

I samme moment glædede han sig dog over, at holdet viste stor moral ved at komme tilbage.

- Jeg må rose vores tre indskiftere Mølvadgaard, Lauenborg og Riis, som kommer ind med noget vilje og er med til at sætte os igang. Det er også med til at svinge momentum over på vores side, at Carlgren redder straffesparket, og da vi får reduceret til 1-3 , begynder Esbjerg måske at blive lidt bange, fordi de endnu ikke har vundet i sæsonen. Det kender vi selv fra sidste sæson.

- Det var tydeligt, at de ikke var så glade for de lange bolde ind i eget felt, og da de så får et rødt kort, og Emil Riis får reduceret til 2-3, kan vi for alvor fornemme, at der måske alligevel er noget at komme efter. Det er ikke sådan, at spiller champagnebold i den sidste halve time, men vi viser moral og bliver ved at jagte den spinkle chance, sagde Marxen.

- Det kan helt sikkert give os et boost til den kommende uge. Det er noget helt andet, end hvis vi var kommet herfra med et nederlag på 0-3 eller 0-4. Men der kommer nu under alle omstændigheder ikke til at være problemer med indstillingen på søndag, lød det fra Marxen med henvisning til næste opgave, som er lokalderbyet mod AGF.

Overtidshelten Marxen: Står med en ambivalent følelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce