Stærk bagspiller vender hjem til Randers HH

Jacob Aaquist var mandag med, da Randers HH indledte træningen frem mod den nye sæson. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Stærk bagspiller vender hjem til Randers HH

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

22-årige Jacob Aaquist er tilbage i Randers HH, som han i sin tid forlod som ungdomsspiller. Han har fået ophævet kontrakten i Skive og trænede mandag med i den kronjyske håndboldoverbygning.

Randers: Som Randers Amtsavis i sidste uge kunne fortælle, vender Jacob Aaquist hjem til Randers HH fra den nye sæson.

Klubben har travlt med at få stablet en ny trup på benene efter en sommer, hvor de fleste af spillerne fra sidste sæsons mandskab har sagt farvel. Den 22-årige bagspiller bliver den første nye tilføjelse til truppen og skifter fra Skive fH, hvor han har fået kontrakten ophævet efter blot en enkelt sæson.

- Jeg glæder mig til at komme hjem. Jeg har haft lidt op- og nedture på det seneste i forhold til håndbolden, så jeg ser frem til at vende tilbage til rødderne og få gang i karrieren igen og ikke mindst være med til at hjælpe Randers HH videre efter de problemer, som de har haft, siger Jacob Aaquist til Randers Amtsavis.

Passede ikke ind

Jacob Aaquist, der kan spille alle positioner i bagkæden, men primært gør sig på venstre back, er oprindelig fra Randers, hvor han har en fortid i Stevnstrup Alliancen, Hornbæk og Randers DH.

Han nåede også at spille en enkelt sæson i Randers HH som første års U16-spiller, inden han blev lokket til Skanderborg af den daværende træner, Nicolej Krickau, der i dag er cheftræner i GOG.

I Skanderborg spillede Jacob Aaquist tre sæsoner som ungdomsspiller og efterfølgende to sæsoner som senior, inden han blev hentet til Skive, som har den tidligere Randers HH-træner, Ole Bitsch, på trænerbænken.

- Mit ophold i Skive blev ikke vellykket. Jeg passede ikke ind i spillestilen. Mere er der ikke rigtig at sige om det, siger Jacob Aaquist.

Ingen betænkeligheder

Han har i første omgang skrevet en etårig kontrakt med option for yderligere en sæson.

Men Jacob Aaquist håber, at der bliver tale om et længerevarende ophold i Randers HH.

- Jeg har kigget rigtig meget på, at jeg har haft muligheden for at komme tilbage til min hjemby og blive en del af Randers HH, hvor jeg gerne vil være med til at tage ansvar og hjælpe de mange unge spillere, som er i klubben, siger han.

Har du ikke haft betænkeligheder i forhold til de problemer, som Randers HH har været igennem det seneste halve år?

- Jeg har ikke været decideret bekymret. Jeg har egentlig gået og troet på, at Randers HH nok skulle redde den. Randers er en stor sportsby, og det ville være forfærdeligt ikke bare for Randers HH, men også for moderklubberne og hele ungdomsarbejdet, hvis de ikke skulle klare den. Nu er der muligheden for at bygge noget nyt op, og jeg er sikker på, at man i Jakob Vestergaard og Jeppe Bach Knudsen har fået en trænerduo ind, som virkelig kan rykke noget. Så på den måde har det ikke været et svært valg for mig, siger Jacob Aaquist.

Han bliver den fjerde kontraktspiller i Randers HH, der fra sidste sæsons trup har papir på Christoffer Bonde, Daniel Minke og Joachim Enggaard. Men flere navne forventes at blive offentliggjort de kommende dage.

Randers HH indledte mandag træningen frem mod den nye sæson under ledelse af Jakob Vestergaard og Jeppe Bach Knudsen.

Stærk bagspiller vender hjem til Randers HH

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce