Simone Tetsche Christensen viser topform inden EM


Simone Tetsche Christensen viser topform inden EM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Simone Tetsche Christensen fra Randers BMX fik en perfekt optakt til EM i weekenden i Glasgow, da hun i overbevisende stil vandt nordisk mesterskab i den forgangne weekend.

Randers: Stortalentet Simone Tetsche Christensen fra Randers BMX er et dansk medaljehåb, når hun i den kommende weekend skal repræsentere Danmark ved EM i Glasgow.

De store forhåbninger til BMX-køreren er ikke blevet mindre i ugen op til EM-turneringen i Glasgow, hvor der i disse dage bliver dystet i adskillige forskellige sportsgrene ved det såkaldte European Games.

I sidste weekend kørte Simone Tetsche Christensen nemlig nordisk mesterskab, som blev afholdt af København BMX, og det gjorde hun i forrygende stil. Sejren var aldrig i fare, da hun førte fra start til slut, og nu kan hun altså drage til Glasgow med stor selvtillid.

Den 24-årige BMX-kører har en målsætning om at køre i top 3, når hun skal køre mod den europæiske elite i Glasgow, som i øvrigt bliver dækket på landsdækkende TV hele weekenden.

Simone Tetsche kommer oprindeligt fra Bjerringbroegnen, og det var også her hun startede BMX-karrieren, men tidligere på året valgte hun at skifte til Randers BMX på grund af bedre forhold med en splinterny BMX-bane i det kronjyske.

Flere sejre

Det var ikke kun Simone Tetsche Christensen, der viste storform ved det nordiske mesterskab.

Hjalte Bech Feldt, der er forsvarende europamester, vandt også i suveræn stil, og det gjorde han på trods af, at han var involveret i et stort styrt i træningen dagen inden løbet. Efter en tur på skadestuen klarmeldte lægerne ham dog, og derefter så det 13-årige talent sig ikke tilbage og kunne kalde sig for nordisk mester.

Også niårige William Thinggaard Boel skaffede et flot resultat hjem til Randers BMX. Han har haft flere gode resultater, og derfor var det en stor forløsning, da han kunne stille sig øverst på podiet ved nordisk mesterskab. Ligesom Simone Tetsche Christensen og Hjaldte Bech Feldt var William Thinggaard Boel forrest fra start til slut.

BMX-disciplinen bliver afviklet fredag og lørdag i Glasgow i Skotland.

Simone Tetsche Christensen viser topform inden EM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce