Annonce
Randers

3F går på gaden: Vil have folk til at stemme

For 3F Randers er det meget vigtigt, at alle medlemmer aktivt deltager i de kommende afstemninger om de endelige overenskomstresultater. Og ifølge næstformand i 3F Randers, Jan Guldmann, er dette vigtigt, uanset om man synes, de opnåede resultater er gode eller dårlige. Arkivfoto
Annonce

Randers: 3F Randers, der er byens største fagforening med omkring 7000 medlemmer, ønsker at gøre de igangværende overenskomstforhandlinger til et centralt emne for alle medlemmer.

I weekenden indgik flere fagforeninger og arbejdsgiverne et forlig på det store industriområde med cirka 230.000 omfattede ansatte, og i de kommende uger fortsætter forhandlingerne så på de øvrige områder.

For 3F Randers er det meget vigtigt, at alle medlemmer aktivt deltager i de kommende afstemninger om de endelige overenskomstresultater. Og ifølge næstformand i 3F Randers, Jan Guldmann, er dette vigtigt, uanset om man synes, de opnåede resultater er gode eller dårlige.

Fredag morgen i tidsrummet klokken 7.00- 8.30 vil man derfor kunne møde ansatte og tillidsfolk fra 3F Randers ved Stjernekrydset, Randersbro samt på Viborgvej ved Lidl.

Her vil man fra 3F uddele materiale, som viser vigtigheden af, at alle medlemmer tager del i afstemningen og dermed bakker op om den danske model, som netop overlader til arbejdsmarkedets parter i form af fagforeninger og arbejdsgivere selv at forhandle sig frem til resultater om fremtidens løn- og arbejdsforhold.

- Vi håber også, at dette kan smitte af på medlemmerne hos andre af byens fagforeninger. For kun i fællesskab kan vi sikre, at overenskomster også i fremtiden forhandles direkte mellem fagforeningen og arbejdsgivere og ikke ender som et anliggende for politikerne på Christiansborg, siger Jan Guldmann.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce