Thomasberg efter fuser i østjysk derby: Den defensive præstation var til UG

Thomas Thomasberg hyldede organisationen i nulløsningen mod AGF søndag aften. Foto: Bo Amstrup/Scanpix 2018

Thomasberg efter fuser i østjysk derby: Den defensive præstation var til UG

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det blev aldrig en underholdende affære i det østjyske derby søndag aften, men cheftræner Thomas Thomasberg var meget tilfreds med kronjydernes organisation. Han er samtidig ikke bekymret for holdets offensiv.

Randers: Der var lagt op til brag søndag aften i det østjyske derby mellem Randers FC og AGF, men det endte i en kedelig nulløsning.

Cheftræner Thomas Thomasberg var nogenlunde tilfreds med præstationen, selvom kronjyderne ikke kunne få hul på bylden. Det var dog mest den defensive organisation, han roste efter slutfløjtet.

- Man kan vende og dreje det på mange måder, men faktum er, at vi er ubesejret i de seneste fire kampe. Når det er sagt, så er det ikke sådan, at vi jubler efter et enkelt point, men jeg synes alligevel, vi prøvede at skabe kampen uden at dumme os den anden vej.

- I forhold til det defensive og at holde de andre fra chancer, så var præstationen til UG, og det kan vi i den grad tage med videre, sagde Thomas Thomasberg efter slutfløjtet.

Ligesom Randers FC havde gæsterne fra AGF svært ved at komme frem til chancer. Det overraskede ikke cheftræneren, at AGF ikke kom med mere offensivt.

- Det overraskede mig på ingen måde. Jeg har set deres sidste par kampe, og det er et hold, der passer rigtig godt på sig selv. Det, der var vores cadeau, var netop, at vi holdt deres farlige individualister i Mustapha Bundu, Kasper Junker og Jakob Ankersen fra nogen chancer i hele kampen, sagde cheftræneren.

Ikke nervøs for manglende mål

Randers FC havde optræk til flere gode muligheder, men helt farligt blev det aldrig foran AGF's mål. Thomas Thomasberg mente alligevel, at holdet kom med noget offensivt.

- Vi kom med det offensive, vi synes, vi kunne uden at blotte os defensivt. Selvfølgelig kunne vi have ønsket, at der var kommet endnu mere. Jeg savnede den sidste kvalitet i indlæggene, eller at eksempelvis Saba kom frem til noget. Vi kunne godt have haft flere chancer, men det kunne have kostet i den anden ende. Det er klart, at vi så til gengæld må erkende, at kvaliteten ikke var god nok i dag, og at skarpheden i sidste ende manglede.

Den tamme offensive præstation giver dog ikke anledning til bekymring hos trænerteamet.

- Jeg er ikke bekymret for offensiven. Vi ved, vi har Saba, der lavede mange mål i foråret, og jeg er ikke i tvivl om, at det nok skal komme. Vi har Benjamin (Stokke red.), som også nok skal komme til at lave et eller andet. I dag prøvede vi med en anden konstellation i angrebet, fordi Emil Riis kom ind sidst mod Esbjerg og lavede et godt indhop med en scoring. Derfor skal man huske, at vi har spillere, der også lige skal ind på holdet, sluttede Thomas Thomasberg.

Thomasberg efter fuser i østjysk derby: Den defensive præstation var til UG

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce