Thomasberg: Skal gøre mere ondt på FC Midtjylland

Thomas Thomasberg. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Thomasberg: Skal gøre mere ondt på FC Midtjylland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers FC-træneren så tendenser til, at hans hold kunne bringe FC Midtjylland i problemer, men erkendte, at der manglede den sidste skarphed og kvalitet til at lave overraskelsen.

Herning: Det var en ærgerlig Randers FC-træner Thomas Thomasberg, der søndag aften måtte konstatere, at hans mandskab ikke var i stand til at tage point fra FC Midtjylland, der ellers havde skiftet otte spillere ud i forhold til torsdagens Europa Cup-kamp mod Malmø.

Randers FC-træneren havde håbet, at hans fem-mands-midtbane kunne tage kampen op med midtjyderne og slå til på omstillinger, når utålmodigheden begyndte at brede sig hos hjemmeholdet.

Men en stor del af den plan punkterede med FC Midtjyllands første scoring i første halvlegs overtid.

- Vi havde håbet, at vi med et overtal på midtbanen kunne spille med dem og fastholde et pres på midten, og i første halvleg lignede det meget af det, vi på forhånd havde håbet på. Vi havde tilløb til et par kontraer, og de var begyndt at løbe tør for idéer.

- Derfor er det også irriterende, at de får den scoring efter hjørnespark lige inden pausen, for det giver dem selvfølgelig mere ro og overskud til at spille i anden halvleg, og da de scorer til 2-0 på endnu en dødbold, må vi erkende, at vi ikke har kvalitet nok til at komme tilbage.

Hvordan vurderer du de to mål, de scorer på dødbolde?

- Når man dækker mand-mand, som vi gør, kommer de scoringer, når der nogle, der slipper. Men FC Midtjylland vil sikkert sige, at det er et udtryk for gode screeninger af dem. Jeg er ærgerlig over, at de scorer det første mål, efter at vi ikke får bolden væk, men vi ved, at det er Danmarks bedste hold på dødbolde, og derfor var det største problem, at vi gav dem for stort et antal indkast og hjørnespark, sagde Randers FC-træneren.

I har nu tabt til både Brøndby og FC Midtjylland. Er de bedste hold i Danmark bare for gode lige nu til, at I kan være med?

- Nej, man har altid muligheder i den enkelte kamp, og jeg synes også, at vi skal komme med lidt mere, end vi gjorde i denne kamp. Vi var ikke så langt fra i første halvleg, men vi manglede den sidste aggressivitet i presset og lidt mere kvalitet i de sidste afleveringer fremad banen. Vi skal gerne gøre lidt mere ondt på modstanderen, end vi gjorde mod FC Midtjylland, sagde Thomas Thomasberg.

Savnet duo

Han gav debut til Mads Aaquist, som dermed kom i aktion få dage efter at være ankommet til Randers.

- Jeg synes, at han gik fint med i spillet og fik vist, at han er en teknisk dygtig spiller. Defensivt tog han også sin del af arbejdet, men han har selvfølgelig brug for at få nogle flere træninger i benene, før han for alvor er faldet ind på holdet, sagde Thomas Thomasberg, der ærgrede sig over at måtte undvære de skadede Mikkel Kallesøe og Nicolai Poulsen.

- Det er klart, at vi godt kunne have brugt den aggressivitet, som de to kommer med, og da Frederik Lauenborg så går ud med en skade tidligt i kampen, har vi lige pludselig en noget anderledes midtbane, end vi har haft hidtil i sæsonen, sagde Thomas Thomasberg, der forventer, at de skadede spillere snart er klar igen og i spil til kampen mod AaB på søndag.

- Det er en kamp, hvor vi skal ud at have en sejr, så vi kan gå på landskampspause med en god fornemmelse og se tilbage på en god start på sæsonen, sluttede cheftræneren.

Thomasberg: Skal gøre mere ondt på FC Midtjylland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce