Forventet startopstilling og vurdering før FCN: Randers FC skal op i gear på udebane

Thomas Thomasberg skal lørdag fosøge at hente sæsonens første udesejr med Randers FC. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Forventet startopstilling og vurdering før FCN: Randers FC skal op i gear på udebane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers FC har endnu ikke vundet på udebane i Superligaen. Det skal der laves om på i de kommende uger, hvor tre af fire kampe er på fremmed græs.

Randers: Mens det på hjemmebane har set godt ud for Randers FC, der er ubesejret i de seneste fire kampe på Bionutria Park, har holdet stadig den første sejr til gode på udebane i Superligaen.

Det er et faktum, som Randers FC skal have lavet om på, hvis holdet ikke skal falde ned i tabellen. Frem mod den næste landskampspause i oktober venter nemlig tre udekampe og blot en enkelt kamp på hjemmebane mod Vendsyssel.

Udover lørdagens udekamp mod FC Nordsjælland skal Randers FC en tur til Nørreskoven i Vejle og Parken i København.

- Vi skal have fundet et ekstra gear på udebane. Det er der ingen tvivl om med det program, der venter de kommende uger, erkender cheftræner Thomas Thomasberg.

Nemt bliver det dog ikke i opgøret på Right to Dream Park, hvor Randers FC blot har vundet en enkelt gang i Superligahistorien. Det var i 2015, hvor to scoringer af Djiby Fall og en enkelt af Nicolai Brock Madsen sikrede en sejr på 3-0.

- FC Nordsjælland er også kendt for at lave flere point hjemme end ude. Det er et svært sted at spille, hvor deres mange spillere med hurtige fødder kommer til deres ret på kunststofbanen. Det bliver en kamp, hvor vi skal være stærke i vores organisation for at forhindre dem i at spille mellem kæderne, som de gerne vil, siger Thomas Thomasberg.

- Men det er også en kamp, hvor vi selv skal være gode med bolden og være i stand til at slå til på de omstillinger, der måtte komme. Og så skal vi se, om vi kan udnytte det faktum, at de defensive dødbolde er lidt af et mareridt for dem, siger Randers FC-træneren med henvisning til, at FC Nordsjælland traditionelt indkasserer mange mål efter standardsituationer.

FC Nordsjælland - Randers FC
Kampstart: Lørdag klokken 16.00 på Right to Dream Park Farum.

Liveblog: amtsavisen.dk

TV: TV3 Sport 1

Dommer: Michael Johansen

Karantæne: Kevin Conboy, Randers FC

Forventet opstilling Randers FC (4-4-1-1): Patrik Carlgren - Johnny Thomsen, Kasper Enghardt, Jonas Bager, Erik Marxen - Mikkel Kallesøe (Mads Aaquist), Nicolai Poulsen, André Rømer, Saba Lobjanidze - Marvin Egho (Mads Aaquist) - Benjamin Stokke.

Fornyet energi

Selv om FC Nordsjælland henover sommeren har solgt ud af arvesølvet og ikke præsteret på samme høje niveau som i de seneste to sæsoner, hvor de er blevet nummer fem og tre, er det alligevel et hold, som Thomas Thomasberg har respekt for.

- Op til sidste sæson sagde folk også, at de ikke kunne klare det med de salg, de havde lavet. Men det har de vist over et par omgange, at de godt kan. De har været presset i sæsonstarten af både at skulle spille i Superligaen og Europa, og jeg ville hellere have mødt dem på det tidspunkt. Nu har de haft en landskampspause, hvor de selv har udtalt, at de har set frem til at bruge en masse tid på træningsbanen, så jeg forventer, at de kommer med fornyet gejst og energi, siger Thomas Thomasberg.

FC Nordsjælland ligger aktuelt nummer ni med ni point, mens Randers FC er nummer syv med ti point.

Forventet startopstilling og vurdering før FCN: Randers FC skal op i gear på udebane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce