Highlights: Randers FC indkasserede stor øretæve i Farum


Highlights: Randers FC indkasserede stor øretæve i Farum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers FC har fortsat kun vundet enkelt udekamp mod FC Nordsjælland igennem Superligahistorien. Lørdag blev det til et stort nederlag på 1-4 i Farum.

Farum: Randers FC må fortsat se langt efter sæsonens første sejr på udebane i Superligaen. Lørdag eftermiddag tabte de 1-4 til FC Nordsjælland, som var klart skarpest på dagen og udnyttede de defensive blottelser hos Randers FC iskoldt.

Cheftræner Thomas Thomasberg havde skiftet otte mand i startopstillingen i forhold til tirsdagens pokalkamp mod Næsby. Kasper Enghardt, André Rømer og Mads Aaquist var de eneste gengangere i start-elleveren på et hold, hvor Erik Marxen tog venstrebacken i fraværet af karantæneramte Kevin Conboy, mens Saba Lobjanidze og Emil Riis udgjorde frontduoen.

Mads Aaquist var tæt på at give Randers FC en drømmestart, da han efter syv minutter trak ind i banen fra sin position på venstrekanten og hamrede bolden på den fjerneste opstander.

I det hele taget var kantspillerne livlige i kampens indledning. Mikkel Kallesøe fik slået et par gode, flade indlæg, og på det ene var Mads Aaquist tæt på at nå frem og få prikket bolden i mål.

Kampen i tal
FC Nordsjælland-Randers FC 4-1 (2-0).1-0 Jonathan Oluwadara Amon (23. minut).

2-0 Andreas Skov Olsen (37. minut).

3-0 Andreas Skov Olsen (52. minut).

4-0 Ulrik Yttergård Jenssen (87. minut).

4-1 Joel Allansson (90. minut).

Gult kort: Mads Aaquist, Randers FC (48.)

Tilskuere: 2.312.

Stor Marxen-afbrænder

Vi skulle hen midtvejs i første halvleg, før hjemmeholdet for alvor gjorde væsen af sig, men så gik det til gengæld stærkt.

Et forsøg på en aflevering frem i banen fra Kasper Enghardt til Andre Rømer endte på FC Nordsjælland-fødder, og efter kvikke kombinationer kunne Jonathan Amon midt i feltet sparke bolden fladt i kassen.

Det rystede Randers FC, som otte minutter før pausen måtte indkassere endnu en scoring. Andre Rømer fik ikke fulgt Mikkel Damsgaard til dørs på en aflevering i dybden, og på det efterfølgende indlæg fra Damsgaard kom Andreas Skov Olsen foran Jonas Bager og Patrik Carlgren og kunne nemt bringe FC Nordsjælland på 2-0.

Det kunne også være blevet 3-0, da Goodsway Donyoh hamrede bolden på overliggeren, men i stedet var Randers FC tæt på at reducere kort før pausen. Jonas Bager var stødt med frem på kanten og slog et hårdt indlæg, som havnede ved en helt fri Erik Marxen i feltet. Men den normalt så målfarlige forsvarsspiller sendte bolden forbi stolpen på den store mulighed.

Stort drop af Carlgren

Randers FC forsøgte at bringe fornyet energi ind i opgøret i begyndelsen af anden halvleg, men allerede efter syv minutter gik det galt igen, da Patrik Carlgren droppede fælt i målet.

Andreas Skov Olsen trak ind i banen og sendte et langskud afsted, som aldrig burde være blevet farligt. Men Carlgren fik ikke kroppen bag bolden, som strøg i mål ved den ene opstander.

Nu kunne kun et comeback i stil med dét, Randers FC lavede tidligere i sæsonen, hvor de vendte 0-3 til 3-3 i Esbjerg, sikre point. Men det var Randers FC aldrig i nærheden af.

Indskifterne Joel Allansson og Frederik Lauenborg fik et par gode muligheder for at reducere efter nedfaldsbolde i feltet. Men i slutminutterne var det i stedet forsvarsspilleren Ulrik Yttergård Jenssen, som efter et hjørnespark kunne øge til 4-0 for FC Nordsjælland.

I fire minutters overtid fik Randers FC pyntet en anelse, da Joel Allansson ved bagerste stolpe fik prikket bolden over stregen efter indlæg fra Mikkel Kallesøe.

Næste opgave for Randers FC er på lørdag hjemme mod Vendsyssel.

Highlights: Randers FC indkasserede stor øretæve i Farum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce