Dét sagde de efter nederlaget i Farum: Vi spiller naivt


Dét sagde de efter nederlaget i Farum: Vi spiller naivt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der var dømt hængemule i Randers FC-lejren efter nederlaget på 1-4 i Farum. Her er reaktionerne fra Thomas Thomasberg, Patrik Carlgren og Kasper Enghardt.

Thomas Thomasberg
Thomas Thomasberg under opgøret mod FC Nordsjælland. Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix

Cheftræneren var skuffet over den defensive organisation.

- Vi er klart bedst indtil deres føringsmål, men det hjælper ikke ret meget at stå og snakke om det, når vi ender med at indkassere fire mål. Vi må aldrig på deres hjemmebane indkassere to kontramål og en scoring på en dødbold. Individuelle fejl kan være svære at undgå, men som hold skal vi være bedre til at beskytte os selv. Den måde vi forsvarede os på i anden halvleg var uacceptabel, og det har jeg adresseret over for spillerne.

Hvem er det på holdet, der skal sikre, at det ikke sker?

- Det er bagkæden og midtbanen - særligt på de centrale positioner. Det handlede ikke om, at spillerne ikke ville løbe de meter, der skulle til. Men vi skal stå tættere sammen i vores organisation og sikre, at vi har et tilstrækkeligt antal spillere bag bolden. Ellers bliver vi skilt af, som det var tilfældet i dag, hvor vi giver dem plads til at lave de hurtige vendinger og gode afleveringer, hvor de er dygtige. Skal vi vinde på udebane, skal vi lukke bedre af og ikke lukke tre og fire mål ind, som vi har gjort i de seneste to udekampe mod FC Midtjylland og FC Nordsjælland.

Patrik Carlgren

- Vi spiller udmærket i de første 20-25 minutter, men efter deres første mål er det som om, at vi taber vores organisation. Vi presser ikke som et hold, men én og én, og så får man problemer mod et hold, der spiller så hurtigt og er gode med bolden. Det tredje mål er helt klart min fejl, lød reaktionen fra den svenske keeper.

Hvordan var det at spille på kunststofbanen?

- For mig er det ikke noget problem. Jeg er vant til det fra Sverige. Underlaget må ikke være nogen undskyldning. Det handler om, at vi arbejder sammen som et hold. Når vi gør det, har vi vist, at vi kan vinde fodboldkampe.

I har endnu ikke vundet på udebane i sæsonen. Hvad skyldes det?

- Det er svært at sige. Vi er måske lidt mere aggressive på hjemmebane. Det manglede vi i hvert fald i denne kamp. Men vi må hjem og analysere det på video og arbejde hårdt frem mod kampen lørdag mod Vendsyssel.

Kasper Enghardt

- Vi havde talt om, at vi gerne ville forsøge at have en del boldbesiddelse herovre frem for bare at parkere bussen. Men vi skal jo gøre det med omtanke. Det lykkes også fint i begyndelsen af kampen, hvor vi gør, hvad vi har aftalt og spiller os til et par muligheder til Mads Aquist. Men så begynder vi at spille naivt og ryger lige ind i deres kniv.

- Vi får heller ikke spillet bolden ned i deres bagrum, som vi havde talt om. Om det så var fordi, at pladsen ikke var der, ved jeg ikke. Men der var i hvert fald ikke meget, der lykkedes, sagde Kasper Enghardt, der fik sin første start i Superligaen i denne sæson efter en knæskade.

Hvad talte I om i pausen?

- Vi talte om, at vi skulle gå ud og give det en chance frem for bare at stille os tilbage. Men efter målet til 3-0 falder det sammen, og så begynder vi at tale lidt om, at så må vi bare forsøge at lukke ned defensivt, men det lykkes vi heller ikke rigtig med. Vi spillede ganske enkelt for naivt i perioder.

Dét sagde de efter nederlaget i Farum: Vi spiller naivt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce