Randers HH's U18-drenge er klar til at drille de store hold

Arkivfoto: Morten Melhede

Randers HH's U18-drenge er klar til at drille de store hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kim Johansens U18-drenge i Randers HH har haft en god sommeropstart, og holdet er nu klar til sæsonpremieren mod TTH Holstebro.

Randers: Der er optimisme at spore hos Randers HH's U18-hold.

Kim Johansens tropper var i hvert fald oplagte ved en træningsturnering forleden, hvor det blev til flere gode sejre, og træneren har da også været glad for holdets opstart.

- Det har været en rigtig god sommer, hvor vi har haft en super træningslejr sammen. Forleden blev vi også inviteret til et stærkt træningsstævne hos HEI. Her spillede vi nogle rigtig gode og tætte træningskampe mod dygtige modstandere, og vi vandt både mod Aalborg og Flensborg, mens vi tabte GOG, der er blandt de bedste hold.

- Vi har ikke brugt så meget tid på taktisk træning, men i stedet har vi haft fokus på at træne spillerne individuelt, og så har vi haft nogle gode træninger med 1. divisionsholdet, hvor drengene har prøvet deres fysik af, siger træner Kim Johansen.

Der har også været udskiftning hen over sommeren i truppen.

- Vi har desværre sagt farvel til en dygtig stregspiller, der er taget til Bjerringbro. To spillere er også taget til Mors, men vi har heldigvis også fået nogle dygtige spillere ind. Om vores hold er blevet stærkere, kan jeg ikke sige, men vi arbejder med de spillere, vi har til rådighed, fortæller Kim Johansen.

Truppen Randers HH U18
Viktor Warrer (målmand) Jakob Nitholdt (målmand)Mathias Jessen (fløjspiller) Mads Roed (fløjspiller)Martin Vemmelund (stregspiller) Magnus Vistoft (stregspiller)Emil Vang (bagspiller) Tobias Degn (bagspiller) Mathias Olsen (bagspiller) Søren Enøe (bagspiller Jonatan Stjernholm (bagspiller)

Klar til at overraske

Randers HH er blevet seedet som nummer ti i U18-holdenes 1. division. Med andre ord forventes det, at kronjyderne kommer til være blandt de nederste hold i tabellen.

Trænerteamet tror dog på, at det bliver til mere end det.

- Vi har en stor tro på tingene. Det viste vi også i vores træningskampe. Vi præsterer rigtig godt som kollektiv, for vi har ikke nogen stjerner på holdet. Hvis alle møder op på dagen, så kan vi slå alle i rækken, siger Kim Johansen.

Randers HH spiller første kamp lørdag mod TTH Holstebro på udebane, og Kim Johansen tror det kan blive en meget tæt kamp.

- Jeg ser det som en fifty-fifty-kamp. Vi har ikke set dem i opstarten, men vi ved fra tidligere sæsoner, at de har et meget offensivt forsvar, og hvis vi kan spille klogt i angrebet, har vi en rigtig god chance, slutter han.

Randers HH's U18-drenge er klar til at drille de store hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce