Randers HH har ikke travlt med ny assistenttræner

Jeppe Bach Knudsen får ikke en assistenttræner til kampen mod Odder. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen

Randers HH har ikke travlt med ny assistenttræner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter Jakob Vestergaard forleden blev købt fri af Viborg HK, står Jeppe Bach Knudsen nu alene på trænerposten. Randers HH har flere kandidater til en ny assistenttræner, men det er ikke noget, der haster.

Randers: Dagen efter nederlaget til Fredericia mistede Randers HH træner Jakob Vestergaard.

Viborg HK's dameligahold havde netop fyret Allan Heine, og klubben valgte kort tid efter at købe deres tidligere Champions League-vindende træner Jakob Vestergaard fri af kontrakten i Randers HH.

Det har efterladt Jeppe Bach Knudsen alene på trænerposten i Randers HH. Klubben har dog allerede meldt ud, at det er planen, at de vil hente en assistenttræner til Jeppe Bach Knudsen, der nu er holdets førstetræner.

Selvom klubben har flere emner i spil, er kronjyderne på nuværende tidspunkt ikke tæt på at have fundet en assistenttræner.

- Vi har valgt at slå koldt vand i blodet. Vi har en rigtig god træningskultur og en god trup, der arbejder hårdt, og hvor der er tillid til hinanden. Der er en del emner, som vi har til interview, men vi vil gerne bruge lidt ekstra tid på at være sikker på, at vi får det rigtige match. Vi går ikke ud og laver noget overilet, så vi præsenterer ikke en ny assistent forud for kampen mod Odder, siger Jeppe Bach Knudsen.

Svær modstander

Søndag eftermiddag skal Jeppe Bach Knudsen så for første gang i aktion som cheftræner uden Jakob Vestergaard ved sine side i tredje spillerunde i 1. division mod Odder.

Odder har fået en god begyndelse på sæsonen med to sikre sejre, og Randers HH-cheftræneren forudser også en meget svær kamp.

- Det bliver en kamp, der kommer til at minde ekstremt meget om kampen mod Fredericia. Odder er et af de hold, jeg spår til at ende blandt de fem bedste i rækken. Jeg synes personligt, at Odder spiller i et højere tempo end Fredericia, og så er der også en forskel på de to hold i, at Odder har lidt mere kontinuitet. De har en stamme fra sidste år i profilerne Mike Paulsen og Mathias Damgaard. Derfor forventer jeg, at vi får vores udfordringer i forsvaret og returløbet igen, fortæller Jeppe Bach Knudsen.

Randers HH indkasserede hele 34 mål mod Fredericia, og derfor er der blevet arbejdet med defensiven.

- Vi har for det første arbejdet på hårdheden og indstillingen. I første halvleg mod Fredericia, hvor vi lukker 20 mål ind, får de fire mål ved returbolde, og de scorer også et mål i de døende sekunder på grund af manglende tackling. Derfor har vi arbejdet meget på returbolde, og vi har snakket om, at vi skal være klar på andet tryk fra modstandernes bagspillere. Det fik vi i øvrigt også ændret i starten af anden halvleg, hvor de kun scorer fire mål på et kvarter, så det er det, vi skal finde frem til igen, lyder det.

Færre udfald

Efter den overraskende sejr i Otterup og det smalle nederlag til oprykningsfavoritterne fra Fredericia har Randers HH-truppen fået stor tro på egne evner.

- Der er en utrolig god stemning i truppen, og vi føler hele vejen omkring, at vi kan være med. Vi skal have minimeret vores udfald. I det øjeblik man ikke er der 100 procent på dette niveau, så koster det to-tre-fire mål, og det bliver afgørende. Det giver os en optimisme, at vi kan være med, men det giver os samtidig også en løftet pegefinger om, at vi ikke kommer sovende til det, slutter Jeppe Bach Knudsen.

Randers HH møder Odder søndag klokken 15.30 i Spektrum Odder.

Randers HH har ikke travlt med ny assistenttræner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce