Efter Vestergaards exit: Randers HH faldt med ære i Odder

Toke Schrøder har fået en imponerende start i Randers HH. Søndag lavede han seks mål i Odder. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Efter Vestergaards exit: Randers HH faldt med ære i Odder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I den første kamp efter Jakob Vestergaards farvel til holdets trænerbænk tabte Randers HH 28-35 i Odder. Holdet leverede dog en god præstation i de første 40 minutter, hvor de pressede hjemmeholdet i Spektrum Odder.

Odder: Målmandsprofilen Christoffer Bonde valgte at smutte kørt før sæsonstart, træner Jakob Vestergaard tog exit-døren efter blot to kampe og efterlod en trup af spillere, som først er blevet samlet inden for de seneste uger.

På den baggrund er det intet mindre end imponerende, hvad Randers HH har leveret i sæsonens første kampe. De vandt den første på udebane mod Otterup, var uheldige med et smalt nederlag i den anden på hjemmebane mod oprykningskandidaterne fra Fredericia, og søndag leverede de neongrønne under den tilbageværende træner Jeppe Bach Knudsen endnu en god præstation på udebane mod Odder.

Godt nok blev det til et nederlag mod Odder, som dermed har maksimumpoint efter de tre første spillerunder. Men Randers HH var i teten igennem det meste af første halvleg og måtte først for alvor strække våben i kampens sidste 20 minutter, hvor Odder trak fra og endte med at vinde opgøret 35-28.

Hjemmeholdet kom planmæssigt foran 2-0, men Randers HH fik hurtigt banket startrusten af motoren, kom på 5-5 og satte trumf på med yderligere tre scoringer på stribe til stillingen 8-5 efter ti minutter. Endnu bedre så det ud, da Joachim Enggaard efter godt et kvarter bragte Randers HH på 12-8.

Schrøder imponerer

Den store spiller på måltavlen for Randers HH i første halvleg var nytilkomne Toke Schrøder.

Han blev offentliggjort som ny spiller i klubben dagen inden hjemmekampen mod Fredericia, hvor han debuterede med fem scoringer, og samme antal sendte han i kassen alene i første halvleg af opgøret mod Odder.

Det var dog ikke nok til at sikre Randers HH en pauseføring. Odder kom godt igen i slutningen af første halvleg, der endte 16-16.

Den tætte dans fortsatte efter pausen, hvor Odder havde smalle føringer, men hvor Randers HH ikke var længere væk, end at Toke Schrøder efter knap ti minutter kunne reducere til 21-22.

Defensive problemer

Det blev dog sidste gang, at Randers HH var i nærheden af noget. Efter en to minutters udvisning til gæsternes Andreas Sommer fik Odder slået hul på bylden og kunne med syv scoringer på stribe bringe sig foran 29-21.

Dermed var opgøret reelt afgjort. Randers HH løb ind i yderligere et par udvisninger til Mathias Broløs, der gjorde comeback for Randers HH efter ellers have indstillet sin karriere i sidste sæson, og dermed blev det endnu en kamp, der afslørede, at Randers HH's største problem i øjeblikket er, at de lukker for mange mål ind.

28 mål på udebane er godkendt, men når man lukker 35 scoringer ind, er det svært at vinde håndboldkampe.

Topscorer for Randers HH blev Joachim Enggaard med syv mål - heraf de to på straffekast. Toke Schrøder lavede seks rene mål for randrusianerne.

Efter Vestergaards exit: Randers HH faldt med ære i Odder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce