Randers HH-træner efter nederlag: Det er blevet hverdag for os

Jeppe Bach Knudsen på sidelinjen for Randers HH. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Randers HH-træner efter nederlag: Det er blevet hverdag for os

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HH-træner Jeppe Bach Knudsen kunne se sit hold spille 40 gode minutter mod Odder, men erkender, at holdet lige nu indkasserer for mange mål.

Odder: Randers HH var på færten af endnu et godt resultat i 1. division i søndagens udekamp mod Odder, men en dyr periode i anden halvleg, hvor hjemmeholdet scorede syv mål på stribe, kostede muligheden for point.

Odder vandt 35-28 og står dermed fortsat med maksimumpoint efter tre spillerunder, mens Randers HH har to point efter en udesejr over Otterup og et smalt nederlag hjemme mod Fredericia.

- I forhold til de to supergode præstationer mod Otterup og Fredericia må vi erkende, at det er blevet hverdag. Modstanderne begynder at have noget video på os, og vi skal slide mere for føden, lød det ærligt fra Randers HH-træner Jeppe Bach Knudsen, der for første gang i sæsonen var uden sin trænermakker Jakob Vestergaard, der som bekendt er blevet købt fri af Viborg HK.

Det så ellers glimrende ud for Randers HH i første halvleg, hvor holdet efter godt et kvarter var foran 12-8, men en stribe kontrascoringer bragte Odder tilbage frem mod pausen, hvor stillingen var 16-16.

Odder tog føringen i de første minutter af anden halvleg, men Randers HH var ikke længere væk, end at Toke Schrøder med godt 20 minutter tilbage af opgøret kunne reducere til 21-22.

Kampen i tal
1. division mændOdder - Randers HH 35-28 (16-16)

Topscorer Odder: Mike Paulsen 8.

Randers HH: Joachim Enggaard 7 (2), Toke Schrøder 6, Jacob Aaquist 3, Frederik Skoda 3, Michael Kabel 2, Andreas Sommer 2, Mathias Broløs 2, Emil Kirkemann 2, Mikkel Riis 1.

Udvisninger: Odder 2, Randers HH 5.

Tilskuere: 289 i Spektrum Odder.

Savner hårdhed

Men herfra gik det stærkt.

Odder fik med syv scoringer i træk slået det afgørende hul. Selv om Randers HH gik over til at spille 7 mod 6, kom de aldrig tilbage i kampen.

- I første halvleg spiller vi langt hen ad vejen på vores præmisser, og vi sidder også med en god mavefornemmelse i pausen, fordi vi var lykkedes med rigtig mange af vores ting angrebsmæssigt, siger Jeppe Bach Knudsen.

- Men set over hele kampen mangler vi både redninger og hårdhed i vores forsvar. De rammer os på nogle defensive positioner, hvor vi ikke får skubbet dem bredt nok i banen, siger Jeppe Bach Knudsen, der heller ikke var tilfreds med overtalsspillet.

- Men det hører med, at vi har 40 gode minutter mod et hold, der er top 4 eller 5 i rækken. Som mod Fredericia har vi bare en kort periode, hvor vi dummer os, men det koster, når man møder så gode hold.

Comeback til Broløs

Den nytilkomne playmaker Toke Schrøder, der debuterede med fem scoringer mod Fredericia, var igen toneangivende på måltavlen med seks scoringer.

Men ifølge Jeppe Bach Knudsen har den tidligere Lemvig/Thyborøn-spiller brug for flere træninger med holdet for at falde helt ind i spillet.

Randers HH gav desuden comeback til Mathias Broløs, som ellers indstillede karrieren i sidste sæson for at koncentrere sig om trænergerningen med U18-holdet i Randers HK. Men han har indtil videre sagt ja til at hjælpe i det omfang, det er muligt.

- Vi har ikke på nuværende tidspunkt en fast aftale med Mathias Broløs, men han kan med sin fysik hjælpe os med at aflaste Jacob Aaquist og Andreas Sommer i det centrale forsvar, siger Jeppe Bach Knudsen.

Næste opgave for Randers HH er på lørdag hjemme mod Tønder.

Randers HH-træner efter nederlag: Det er blevet hverdag for os

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce