Ny Randers HH-playmaker parkerer overlevelsessnak: Tror på top 8

Toke Schrøder og de øvrige Randers HH-spillere skal lørdag klokken 15 i aktion hjemme mod Tønder. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Ny Randers HH-playmaker parkerer overlevelsessnak: Tror på top 8

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HH har en ambition om at overleve i 1. division i denne sæson, men holdets nye playmaker Toke Schrøder tror, det kan blive til meget mere end det.

Randers: Playmaker Toke Schrøder er den nyeste mand i Randers HH, hvor han har gjort det godt, siden han kom til få dage før den første hjemmekamp mod Fredericia.

Toke Schrøder kom dermed til efter udesejren over Otterup i sæsonens første kamp, og siden er det blevet til nederlag mod både Fredericia og Odder.

Men holdet har spilet godt, og det gør, at Toke Schrøder tror på mere end bare overlevelse.

- Det første jeg hørte fra klubben var, at vi skulle overleve, men tør godt kalde allerede nu, at vi nok skal overleve. Jeg tror på mere end det, og jeg tror ikke, det er umuligt, at vi kan ende i top 8 eller måske endda top 6. Vi har mange unge spillere, der virkelig er sultne og har en tro på tingene. Det ser fint ud efter de første kampe, og hvis vi kan bygge på i løbet af sæsonen, så kan det virkelig blive giftigt, siger han.

- Vi har nogle rigtig dygtige spillere, der har vist sig frem offensivt, men vi mangler noget kontinuitet, og det er klart, at det vil tage lidt tid. Vi mangler også noget rutine, og det er især gået ud over den defensive del, tilføjer Toke Schrøder inden lørdagens hjemmekamp mod Tønder.

Kastet for løverne

Toke Schrøder nåede blot at træne en enkelt gang i Randers HH inden kampen mod Fredericia.

Her blev han kastet for løverne med det samme, da han var trænerteamets foretrukne playmaker fra start.

Det har da også været en speciel oplevelse for Toke Schrøder.

- Det hele er gået utroligt hurtigt, og jeg er kommet meget stærkt ind på et nyt hold. Det har uden tvivl været fedt og spændende, men det har også været ret vildt. Man har fået en masse nye indtryk og mødt nye mennesker. Det er en ret ubeskrivelig følelse, siger Toke Schrøder.

Den 19-årige spilfordeler har en fortid i Team Tvis Holstebro og senest Lemvig Thyborøn, men grundet manglende spilletid søgte han nye udfordringer.

- Den største årsag til, at jeg valgte at skifte fra Lemvig, var manglende spilletid. Jeg har ikke noget dårligt at sige om klubben, men jeg havde et halvt år med gode træninger. I Randers kan jeg både få god træning og en masse kampe. På den måde kan jeg udvikle mig bedre som håndboldspiller, fortæller Toke Schrøder.

Gåpåmod

Toke Schrøder har allerede vist sig at være en af de største offensive profiler i de første to kampe for Randers HH.

Både mod Fredericia og Odder blev det til seks scoringer.

- Selvom jeg er ung, kan jeg godt lide at gå mod mål og tage chancer. Det var jeg ikke bange for, selvom jeg lige var kommet til klubben. Jeg havde dog ikke forventet, at det ville gå så godt, og at jeg ville score så mange mål, siger Toke Schrøder.

Randers HH spiller lørdag klokken 15 mod Tønder.

Ny Randers HH-playmaker parkerer overlevelsessnak: Tror på top 8

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce