Liganedrykkere udnyttede bundløs randrusiansk defensiv

Jacob Aaquist var godt skydende fra distancen, men han var en enmandshær i den randrusianske bagkæde. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen

Liganedrykkere udnyttede bundløs randrusiansk defensiv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HH tabte for tredje gang i træk, da TM Tønder udspillede randrusianerne lørdag eftermiddag. Endnu en gang var den grønblusede defensiv langt under niveau, og dermed var det ligegyldigt, at Jacob Aaquist nettede ni gange.

Randers: Randers HH har krydset klinger med flere af de formodede tophold i sæsonens begyndelse.

Efter to point i Otterup har menuen budt på kampe mod oprykningskandidaterne fra Fredericia og Odder, og lørdag eftermiddag var det igen et opgør mod et hold fra toppen.

Liganedrykkerne fra TM Tønder besøgte Kronjylland med maksimumpoint i bagagen, og det blev der ikke ændret på efter 60 minutters håndbold i Arena Randers.

Gæsterne vandt sikkert 27-37 mod et hjemmehold, som slet ikke kunne fodfæste i opgøret.

Randers HH skulle forsøge at lukke bedre af i defensiven, der havde tilladt Fredericia og Odder henholdsvis 34 og 35 mål, men den mission var ikke i nærheden af at lykkedes.

- De er bedre end os, og det var det rigtige hold, der vandt. De spiller virkelig godt kollektivt, men jeg er ekstremt skuffet over vores forsvar. De kommer ikke med noget, som vi ikke var forberedte på. Vi har måske seks redninger i kampen, og vi dækker forfærdeligt op. Forsvarsmæssigt dumpede vi fælt, sagde cheftræner Jeppe Knudsen.

Kampen i tal
1. division, herrer

Randers HH-TM Tønder Håndbold 27-37 (11-18).

Randers HH: Jacob Aaquist 9, Joachim Enggaard 7, Toke Schrøder 4, Mikkel Riis 3, Andreas Sommer 2, Michael Kabel 1, Daniel Minke 1.

Tønder: Lasse Hamann-Boeriths 10, Felix Kasch 7, Emil Bergholt 5, Lasse Nikolajsen 3, Thomas Clausen 3, Ulrik Eggert 2, Jeppe Jonasson 2, Hans Martin Asmussen 2, Jesper Redlefsen 1, Rolf Ravn 1, Jacob Lyck 1.

Udvisninger: Randers HH 2, Tønder 4.

Dommere: Jacob Jæger Pagh og Kalle Thygesen

Tilskuere: 350 i Arena Randers

Offensive problemer

Men det var langt fra kun i defensiven, at problemerne var til at få øje på. Cheftræner Jeppe Knudsen kiggede kun på angrebsspillet i otte minutter, inden han smed sit grønne timeoutkort.

Det fungerede ganske enkelt ikke. Der manglede flow og værktøjer til at lirke gæsternes defensiv op, og det resulterede i for mange tekniske fejl, som Tønder straffede.

Men på trods af et vaklende første kvarter med kun fire scoringer til hjemmeholdet holdt cheftræneren fast i opstillingen. Nicklas Fast spillede højre back, Toke Schrøder i midten og Jacob Aaquist på venstre back. Kun sidstnævnte havde dog indstillet skudarmen fra distancen.

- Tidligere har vi skiftet relativt hurtigt ud, men vi ventede med at skifte for at arbejde med den tryghed vi havde i højre side, når Frederik Skoda ikke var med. Vi ville ikke ud i panikløsninger allerede efter et kvarter, og jeg følte også, at vi fik mulighederne. Vi afsluttede bare for dårligt, sagde Jeppe Knudsen.

Hjemmeholdet måtte undvære Frederik Skoda i bagkæden, der var ude med en muskelskade i maveregionen, og det var til at se. Tønder gik fra 6-9 til 7-16, og dermed var kampen reelt afgjort allerede halvvejs.

Bundløs defensiv

Mens den randrusianske offensiv med undtagelse af Jacob Aaquist og Joachim Enggaard virkede selvtillidsforladte og kyste over gæsternes fysik, scorede gæsterne efter behag.

Hverken Kevin Fisker eller Rasmus Poulsen fik gang i redningerne, men forsvaret efterlod dem heller ikke gode betingelse. Det var bekymrende, og det erkendte cheftræneren.

- Defensiven bekymrer mig meget. Rigtig meget. Jeg skal hjem og kigge på løsninger. Vi taber højde, når vi møder hold, der er gode til at komme med stor fysik og fart på rummene. Det er ikke nogen skam at tabe til Tønder, men det er måden, det sker på. De kom alt for let til deres mål, sagde Jeppe Knudsen.

Specielt den tidligere Skjern-spiller Lasse Hamann-Boeriths kunne randrusianerne ikke styre. Gang på gang fandt han plads bredt i banen, og sendte han ikke bolden i mål, så smed han den ud til en fri fløjspiller eller trak et straffekast.

Kun Jacob Aaquist og Joachim Enggaard holdt vanligt niveau for hjemmeholdet, men det var ikke i nærheden af at være nok.

- Der var klasseforskel i dag. De dækker hundrede gange bedre op end os i dag, og vi har ikke redskaberne angrebsmæssigt. Mine spillere kæmper, men der var kvalitetsforskel på mange positioner, og det må vi bare se i øjnene. Vi investerede for lidt mod målet og savnede Frederik Skoda, sluttede Jeppe Knudsen.

Liganedrykkere udnyttede bundløs randrusiansk defensiv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce