Thörn-comeback skærper konkurrencen i Randers HK-buret

Martina Thörn. Arkivfoto: Jørgen Kirk.

Thörn-comeback skærper konkurrencen i Randers HK-buret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den svenske keeper Martina Thörn er endelig tilbage på træningsbanen for Randers HK efter en første sæson præget af hjernerystelser.

Randers: Efter en hård første sæson i Randers HK, hvor hun har været plaget af hjernerystelser, er den svenske målvogter Martina Thörn endelig tilbage på håndboldbanen for Randers HK.

Den 27-årige keeper, der kom til Randers HK fra FC Midtjylland, løb i november sidste år ind i en hjernerystelse og måtte holde tre ugers pause, og i februar i år var hun igen uheldig at blive ramt i hovedet.

Men nu er hun tilbage i træningen for Randers HK og kan i princippet være aktuel allerede til lørdagens ligakamp på udebane mod Skanderborg.

- Hun træner fuldt ud igennem, og hvis hun slipper helskindet igennem de kommende træninger, er hun også klar til kamp. Men hun skal have en hel træningsuge, før det er aktuelt, siger Randers HK-træner Niels Agesen til Randers Amtsavis.

I videoen her fra Randers HK TV kan du se, hvad Martina Thörn selv siger om at være tilbage.

Lang skadesliste

I første omgang skal Martina Thörn tilbage og finde rytme, inden hun for alvor trænger sig på i kampen om spilletiden på Randers HK-holdet.

Lige nu er Mathilde Juncker nemlig klar førstekeeper efter en imponerende sæsonstart, hvor hun er den målvogter i ligaen, der har haft tredjeflest redninger.

- Mathilde Juncker har stået på et rigtig højt niveau i denne sæson, selv om vi har haft mindre gode kampe, så hun er i øjeblikket førstevalget. Desuden har vi Stine Broløs, som stadig er ung, men som træner godt. Vi håber, at Martina Thörn kan presse de andre, men det kræver gode træninger og præstationer over en længere periode. Men det er kun godt med skærpet konkurrence. Det er sådan, vi gerne vil have det, siger Niels Agesen.

Thörn-comeback skærper konkurrencen i Randers HK-buret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce