Stort drama: Randers HH stopper topholdets stime

Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen

Stort drama: Randers HH stopper topholdets stime

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HH var tæt på at lave sensationen i Skive, hvor de havde en syv måls-føring, men til sidst skulle være glade for at få det ene point med hjem.

Skive: Det lignede en mere end svær opgave for Randers HH onsdag aften i Skive, hvor de skulle op imod et hjemmehold, der kom med fire sejre af fire mulige og i samtlige kampe havde scoret minimum 33 mål.

Men den neongrønne slange bed fra sig i det skibonittiske håndboldparadis og endte med at tage det ene point efter et dramatisk opgør, der sluttede 29-29. Dermed blev Randers HH det første hold i denne sæson til at tage point fra Skive, men alligevel havde randrusianerne grund til at ærgre sig.

Med fem minutter igen var de foran 28-25, inden Skive med fire scoringer i træk vendte kampen på hovedet. Men i de sidste sekunder fik unge Martin Vemmelund sendt den forløsende scoring i kassen fra stregen, der sikrede Randers HH et fortjent point.

Rødt kort

Hjemmeholdet kom foran 4-2, men fire scoringer i træk blev starten på en forrygende præstation for Randers HH, der holdt sig i føring helt ind til kampens slutfase.

Toke Schrøder og Jacob Aaquist styrede det randrusianske angrebsspil med stor akkuratesse i første halvleg. Førstnævnte ligner en klokkeklar gevinst efter sit skifte fra Lemvig Thyborøn, og Aaquist lignede mere end noget andet en mand, der var opsat på at bevise sig selv mod sin tidligere arbejdsgiver, hvor han op til denne sæson fik ophævet sin kontrakt.

I målet havde Kevin Fisker en af de sine store dage og var stærkt medvirkende til, at måltavlen efter 20 minutter viste 7-13 til Randers HH. Herefter indtraf kampens dramatiske højdepunkt, da hjemmeholdets venstreback, Lasse Rask, fik rødt kort for en tackling omkring hovedregionen på en Randers HH-spiller. Skive-lejren protesterede voldsomt over kendelsen, men set fra pressepladserne så den ud til at være korrekt.

I minutterne efter det røde kort gik Randers HH en anelse i stå, men de fandt hurtigt fodfæste igen og kunne gå i omklædningsrummet foran 19-14, da Michael Kabel med sin fjerde scoring gav Skive det sidste stød inden pausen.

Storspillende Fisker

Randers HH kom også flyvende ud efter pausen, hvor Joachim Enggaard med to hurtige scoringer bragte holdet foran 21-14.

Men herfra blev det op ad bakke for kronjyderne, som i de efterfølgende 14 minutter blot scorede to gange, hvilket betød, at hjemmeholdets Nikolaj Søndergaard med et kvarter igen kunne reducere til 22-23.

Skive havde på det tidspunkt fået etableret defensiven, der tvang Randers HH-holdet ud i individuelle aktioner og forhastede beslutninger. Men det lykkedes alligevel for gæsterne at holde fast i føringen takket være Kevin Fisker, der stod fænomentalt i slutfasen og blandt andet reddede et straffekast ved stillingen 25-23 til Randers HH med ti minutter igen.

Det lignede da også en sejr til Randers HH, da Jacob Aaquist fem minutter før tid scorede til 28-25, men det lykkedes alligevel for Skive at komme tilbage og nær snuppe sejren, inden Martin Vemmelund alligevel skabte jubel i Randers HH-lejren med scoringen til 29-29.

Toke Schrøder blev topscorer for Randers HH med otte scoringer, mens Jacob Aaquist og Michael Kabel begge scorede fem gange.

Stort drama: Randers HH stopper topholdets stime

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce