Fiasko på Fælleden: Oprykkere tager sensationel sejr over Randers HK

Line Mai Hougaard i aktion lørdag eftermiddag i Skanderborg, hvor hun scorede fire gange for Randers HK. Foto: Ole Nielsen

Fiasko på Fælleden: Oprykkere tager sensationel sejr over Randers HK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HK tabte lørdag eftermiddag overraskende 24-25 til Skanderborg, som dermed fik sæsonens første sejr.

Skanderborg: Så gik den ikke længere for Randers HK.

Efter to gange tidligere i sæsonen at have afværget truende fiaskoer med et måls sejre over Ajax og Aalborg løb kronjyderne ind i et nederlag mod et af de små hold i ligaen, da de lørdag eftermiddag tabte 24-25 til Skanderborg. Dermed fik oprykkerne deres første sejr i sæsonen.

Selv om det var et skuffende facit for Randers HK, kunne der ikke sættes en finger på, at hjemmeholdet tog sejren på Skanderborg Fælled. De var i føring fra start til slut, og det var kun, da de slutfasen løb tør for kræfter, at Niels Agesens hold fandt en vej tilbage i kampen.

I de sidste sekunder af opgøret sendte Camilla Dalby således et forsøg mod mål, som kunne have sikret Randers HK det ene point, men kampens helt store spiller, Anna Kristensen i Skanderborg-målet, klarede forsøget.

Endnu en skade

Allerede i de første minutter af opgøret lignede det en lang eftermiddag for Randers HK.

Fem minutter skulle der gå, før holdet overhovedet kom på måltavlen, da Line Mai reducerede til 1-3 med en kontrascoring.

Men det stod hurtigt klart, at cheftræner Niels Agesen måtte gribe ind fra bænken. Efter otte minutter tog han timeout ved stillingen 6-2 til Skanderborg og sendte Camilla Dalby og Nina Müller på banen i stedet for Cecilie Mørch og Celine Sivertsen i en bagkæde, hvor Julia Eriksson spillede venstreback.

Men selv om Müller var en af de bedre spillere i første halvleg, var det ikke nok til at stoppe hjemmeholdet.

Gang på gang spillede de sig til frie chancer over for en Randers HK-defensiv, hvor Anne Sofie Hjort gjorde comeback og startede i det centrale forsvar.

Ved stillingen 10-5 efter ti minutter forsøgte Niels Agesen sig med et keeperbytte, da Stine Broløs afløste Mathilde Juncker, som ikke havde fået fat i noget.

Men heller ikke dét hjalp.

Med knap ti minutter tilbage af første halvleg fik Randers HK reduceret til 10-13, men da Sabine Pedersen i det efterfølgende angreb forsøgte sig med et lob i stedet for bare at hamre bolden i kassen, missede gæsterne muligheden for at komme helt tilbage i kampen.

I stedet kunne Skanderborg slutte første halvleg bedst af og gå til pause i føring 16-12. En første halvleg, hvor Randers HK i øvrigt også fik Josefine Dragenberg tilføjet skadeslisten.

Slutspurt ikke nok

Randers HK kom godt ud til anden halvleg og fik hurtigt reduceret til 14-16 på scoringer af Celine Sivertsen og Signe Schaar.

Men det skulle vise sig at være en kortvarig opblomstring. Niels Agesen forsøgte sig i en periode med 7 mod 6-spillet, men det var igen Skanderborg, som kunne trække fra og med 20 minutter igen bringe sig foran 19-14.

Nina Müller var i anden halvleg i perioder eneste bagspiller hos Randers HK, der formåede at tage ansvaret, og derfor var det ganske passende hende, der med et kvarter igen bragte fornyet spænding, da hun reducerede til 17-19.

Men endnu engang afviste Skanderborg gæsterne. Med ti minutter igen så det hele ud til at være afgjort, da Skanderborg bragte sig foran 22-17, men så var det som om, at de blev ramt af både nerver og træthed.

Mathilde Juncker kom ind i målet, hvor hun afløste Martina Thörn, der havde fået comeback fra starten af anden halvleg, og Juncker tog et par bolde, mens Randers HK nu også endelig fandt noget fart i angrebsspillet og fik scoret nogle hurtige mål.

I sidste ende var det dog for sent, da Dalby brændte den sidste mulighed, hvilket var ganske symptomatisk for hendes eftermiddag. Trods talrige forsøg scorede hun blot en enkelt gang på straffekast.

Randers HK var uden Maria Fisker, Camilla Degn og Jamina Roberts.

Fiasko på Fælleden: Oprykkere tager sensationel sejr over Randers HK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce