Randers HK-lejren efter choknederlag: Mere bekymret for præstationen end for slutspillet

Nina Müller, der var bedste spiller hos Randers HK i nederlaget mod Skanderborg, frygter ikke for slutspilspladsen. Foto: Ole Nielsen

Randers HK-lejren efter choknederlag: Mere bekymret for præstationen end for slutspillet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trods nederlaget til Skanderborg nedtoner Niels Agesen og Nina Müller risikoen for, at billetten til DM-slutspillet kan glippe. Men det kan blive lige så neglebidende som i sidste sæson.

Skanderborg: I sidste sæson nåede Randers HK kun med nød og næppe målsætningen om en plads i DM-slutspillet, og noget tyder på, at det også i denne sæson bliver en neglebider.

Efter syv kampe ligger Randers HK blot nummer ni med seks point, mens hold som Aarhus United og TTH Holstebro har overrasket og ligger til i den top 8, som de ikke på forhånd var spået til.

Alligevel nedtoner de i Randers HK-lejren frygten for, at billetten til DM-slutspillet kan glippe. Trods nederlaget til Skanderborg holder det interne pointregnskab, som cheftræner Niels Agesen har lagt, da Randers HK hentede to uventede point i udekampen mod Viborg.

- Jeg vil sige, at jeg er mere bekymret over dét, vi lige har leveret i kampen mod Skanderborg, end jeg er over regnskabet. Vi så i sidste sæson, at det ikke er i efteråret, at det bliver afgjort, hvem der kommer i slutspillet. Ved juletid sagde alle, at TTH Holstebro ville komme i slutspillet, men det endte med at blive os, der snuppede pladsen, sagde Niels Agesen.

Men det kunne vel godt tyde på, at I skal have flere point end forventet, når Aarhus og Holstebro ligger og tager så mange point?

- Det kan godt ske, men meget bliver jo afgjort af, hvordan det går, når vi skal spille mod de to hold, siger Niels Agesen.

Aftalerne svigter

Heller ikke holdets rutinerede playmaker, Nina Müller, ser alarmklokerne ringe i forhold til en plads i DM-slutspillet.

- Nej nej, slet ikke. Jeg er ikke fan af de der regnskaber over, hvem man skal have point imod. For det er sådan, at når vi spiller op til vores bedste, så kan vi slå hold, som man ikke på forhånd havde regnet med at få point imod, og nu har vi lige set mod Skanderborg, at vi også kan tabe mod hold, som vi forventer at slå. Jeg er mere bekymret for vores præstationer end for tabellen, siger Nina Müller.

Men det kunne se ud som om, at I har problemer, når I er favoritter?

- Ja, det ser sådan ud. Vi har set det mod Ajax og Aalborg, hvor vi fik den reddet hjem, men mod Skanderborg lykkedes det ikke, selv om vi havde chancerne for at få point til sidst. Men set over hele kampen går det galt, når vi ikke holder os til vores aftaler i angrebet og begynder at tage nogle hurtige afslutninger og dumme beslutninger. Det skaber utryghed og sætter os selv under pres, fordi modstanderne kan straffe os på kontra, siger Nina Müller.

Randers HK-lejren efter choknederlag: Mere bekymret for præstationen end for slutspillet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce