Før søndagsbraget i Parken: Thomasberg storroser målmand

Patrik Carlgren lader sig ikke slå ud af fejl. Arkivfoto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Før søndagsbraget i Parken: Thomasberg storroser målmand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Patrik Carlgren havde et stort drop i kampen mod FC Nordsjælland, og i seneste kamp mod Vejle så svenskeren ikke godt ud. Thomas Thomasberg har dog kun rosende ord til sin svenske keeper.

Randers: Patrik Carlgren har fået en glimrende start i Randers FC.

Fra dag ét i den kronjyske klub, har den svenske målvogter været Thomas Thomasbergs foretrukne mellem stængerne.

Her har han haft flere gode præstationer og sikre indgreb, og derfor er der nok ikke mange, der tænker på Hannes Halldorsson længere, som er skiftet til Qarabag i Azerbaidjan.

Efter en god start i klubben lavede Patrik Carlgren dog en stor fejl mod FC Nordsjælland, da han parerede en overkommelig bold i eget net.

I Randers FC's seneste kamp mod Vejle Boldklub så svenskeren heller ikke for godt ud, da Vejles Allan Sousa sendte bolden i mål ved Patrik Carlgrens nærmeste stolpe.

Målmanden mener dog ikke, at målet i Vejle var en stor fejl.

- Bolden kom ret hurtigt, og det overraskede mig lidt, men jeg medgiver, at det var en bold, jeg skal kunne tage. Jeg ser det dog ikke, som en stor fejl. Det var målet mod FC Nordsjælland til gengæld, men det er den eneste store fejl, jeg har lavet i denne sæson. Det er allerede glemt, og jeg har arbejdet hårdt fra første sekund efter den fejl, siger Patrik Carlgren.

Thomas Thomasberg er enig med Patrik Carlgren i, at svenskeren godt kunne have taget bolden i Vejle, men han ser det ikke som et drop.

- På en god dag tager Patrik den bold, selvom den kommer hurtigt. Det er efter min mening ikke noget, man kan kalde for et drop. Jeg er også træt af de målmænd, der står for tæt på den nærmeste stolpe, så det giver plads ved den fjerneste, siger Thomas Thomasberg.

Cheftræneren har i det hele taget været mere end tilfreds med Patrik Carlgrens indsats i den igangværende sæson.

- Han er en supergod fyr for træningsmiljøet og omklædningsrummet. Det bedste jeg kan sammenligne med er Kalle Johnson, som var her i klubben for nogle år siden. Jeg vurderer det er en målmand, der potentielt kan nå det samme niveau. Der er stadig et stykke vej, og han arbejder godt for det. Efter han gik lidt i stå i FC Nordsjælland og i Tyrkiet, tror jeg på, han kan hæve sit niveau hos os.

- Han har stået rigtig fint her i Randers. Jeg tror næsten alle målmænd har skønhedspletter. Minus det ene drop, som var med til at gøre kampen i Nordsjælland svær, så synes jeg han har stået på et rigtig godt niveau, siger Thomas Thomasberg.

FC København - Randers FC
Brødtekst

Gratis kamp i Parken

Randers FC kommer på en af sæsonens sværeste opgaver søndag, når kronjyderne skal forsøge at drille FC København i Parken.

Der er flere grunde til, at det bliver Davids kamp mod Goliat søndag eftermiddag.

For det første er FC København kommet tilbage på sporet efter en skidt sæson i fjor, og de ligner i øjeblikket det bedste bud på en dansk mester næste sommer, selvom FC Midtjylland følger godt med. Løverne kommer desuden fra en stor europæisk triumf, hvor det blev til en overraskende sejr i Bordeaux i Europa Leagues gruppespil.

For det andet har Randers FC haft store problemer på udebane i denne sæson, hvor det fortsat ikke er blevet til en eneste sejr, ligesom de største nederlag i sæsonen er kommet på udebane mod FC Nordsjælland og FC Midtjylland.

Thomas Thomasberg og co. ved, at det bliver vanskeligt i København, men kronjyderne tror alligevel på sejren.

- Vi glæder os til det. Der er i grove træk ikke meget at tabe. Der er ikke mange, der forventer, at vi får point derovre. Vi tror rent faktisk på, at vi har en mulighed for at vinde. Så kan det godt være, at vi ender med at stå, som vi gjorde mod Nordsjælland eller Midtjylland, men med det vi har leveret, og det jeg har set på træningsbanen i denne uge, så har jeg gode forhåbninger om, at vi kan lave en overraskelse. Det handler om tro og vilje, for hvis du er skræmt derovre, så bliver det endnu sværere. Vi skal stå godt på banen og gøre det svært for dem, fastslår Thomas Thomasberg.

Kampen mellem FC København og Randers FC fløjtes i gang søndag klokken 16.00.

FC København - Randers FC
Kampstart: Klokken 19.00 på Vejle Stadion.

Liveblog: amtsavisen.dk

Tv: Canal 9

Dommer: Jørgen Daugbjerg.

Forventet Randers FC-opstilling: Patrik Carlgren - Johnny Thomsen, Jonas Bager, Erik Marxen, Kevin Conboy - Mikkel Kallesøe, Nicolai Poulsen, André Rømer, Saba Lobjanidze - Marvin Egho, Benjamin Stokke.

Bænken: Frederik Due, Tobias Damsgaard, Kasper Enghardt, Joel Allansson, Mads Aaquist, Emil Riis, Mikael Boman.

Før søndagsbraget i Parken: Thomasberg storroser målmand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce