Afsløring: Randers-virksomhed på vej til at overtage stadionsponsorat

Snart er det slut med Bionutria-skiltet på Randers Stadion. Det kan i stedet blive prydet af en anden Randers-virksomhed. Arkivfoto: Lars Rasborg

Afsløring: Randers-virksomhed på vej til at overtage stadionsponsorat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers FC er tæt på at have fundet den virksomhed, som skal afløse BioNutria som stadionsponsor.

Randers: Randers FC er tæt på at kunne præsentere ny stadionsponsor.

Ifølge avisens oplysninger tyder meget nemlig på, at det bliver Randers-virksomheden Cepheus Ejendomme, der fremover skal lægge navn til byens fodboldstadion.

Dermed tager de over efter gødningsvirksomheden BioNutria, som stopper med udgangen af oktober efter at have haft navnesponsoratet på stadion de seneste tre år.

Cepheus Ejendomme er den største private udlejer af boliger i Randers. Virksomheden ejer 82 ejendomme, alle centralt beliggende i byen, og har omkring 1.000 lejemål.

Hverken Cepheus Ejendomme eller Randers FC ønsker at kommentere avisens oplysninger om, at parterne skulle være vej til at indgå en aftale.

- Det kan jeg hverken be- eller afkræfte. Jeg har ingen kommentarer, siger grundlægger og ejer af Cepheus Ejendomme, Hans-Henrik Ditlev.

Kærlighed til trav

I Randers FC oplyser direktør Henrik Jørgensen, at klubben har afsøgt markedet, siden det stod klart, at der skulle en ny stadionsponsor på banen.

- Vi har arbejdet kraftigt på at finde en ny stadionsponsor og været i dialog med flere virksomheder. Men vi har ikke en underskrevet aftale endnu, og så længe vi ikke har det, kan jeg ikke melde noget ud, siger Henrik Jørgensen.

Retten til at bruge stadionnavnet hører til i den tunge ende af sponsorkategorien i Randers FC. Udover BioNutria har Essex Invest og AutoC tidligere lagt navn til.

For Cepheus Ejendomme er det i øvrigt ikke nyt at bruge sponsorkroner på sport. Tidligere i år forlængede virksomheden sit hovedsponsorat med Jydsk Væddeløbsbanes 3-årings Grand Prix.

- Jeg har fået trav ind i blodet fra barnsben og mindes stadig med glæde mange af de store oplevelser fra min ungdom, hvorfor det er naturligt at bevare kontakten til sporten gennem sponsoratet af Jydsk 3-årings Grand Prix, sagde Cepheus Ejendommes grundlægger, Hans-Henrik Ditlev, ved den lejlighed.

Nu tyder meget altså på, at virksomheden også er på vej med et større sponsorat af de kronjyske fodboldheste fra Randers FC.

Afsløring: Randers-virksomhed på vej til at overtage stadionsponsorat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce