Randers FC indkasserer øretæve i Parken

Dame N'Doye - her i duel med Jonas Bager - scorede kampens første mål. Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix

Randers FC indkasserer øretæve i Parken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers FC tabte søndag 0-4 til FC København i en kamp, hvor de ellers spillede en god første halvleg og skabte flere store chancer.

København: Randers FC kendte ikke deres besøgelsestid, da de trods flere gode chancer tabte søndagens udekamp mod FC København med 0-4.

Dame N'Doye bragte FC København foran før pausen, mens Pieros Sotiriou, Robert Skov og Kenan Kodro cementerede sejren på scoringer i anden halvleg.

Dermed blev det et opgør, som blev afgjort af hjemmeholdets større kynisme, da Randers FC undervejs spillede sig til flere store chancer, som angrebsduoen Benjamin Stokke og Marvin Egho dog ikke forvaltede godt nok, mens målmand Patrik Carlgren heller ikke så god ud ved et par af FC Københavns scoringer.

Kantbytte og chancer

Cheftræner Thomas Thomasberg havde valgt samme opstilling som mod Vejle.

Men han havde dog byttet rundt på kanterne, så Mikkel Kallesøe var placeret i venstre side og skulle tage sig af FC Københavns angrebsback, Peter Ankersen, mens Saba Lobjanidze i højresiden havde frihed til at stikke afsted i kontrafasen.

Det lykkedes for georgieren tre gange i første halvleg, hvor han oversprintede hjemmeholdets forsvar. Men vinklerne blev lidt for spidse til, at han for alvor kunne true Jesse Joronen i FC København-målet.

FC København kom foran efter en halv time på et mål, som de vil ærgre sig over i Randers FC-lejren.

Johnny Thomsen gav et hjørnespark væk i en situation, hvor han egentlig havde tid nok til i stedet at sparke bolden ud til indkast. På det efterfølgende hjørnespark kom Dame N'Doye op foran Benjamin Stokke og headede bolden uimodståeligt i mål.

Dermed endte det med 1-0 til FC København efter de første 45 minutter, hvor skudstatistikken ellers viste 7-5 til Randers FC.

Se målet til 1-0 her:

Store afbrændere

I pausen måtte Randers FC skifte en småskadet Kevin Conboy ud med Kasper Enghardt, men det betød ikke de store omrokeringer, da Erik Marxen blot rykkede ud på sin gamle plads som venstreback.

I de første ti minutter af anden halvleg havde Benjamin Stokke hele tre afslutninger mod mål, men han var blandt andet uheldig, at en fremragende helflugter, der havde retning mod netmaskerne, blev blokeret af en FCK-fod.

Også Marvin Egho fik en gylden mulighed med en friløber, men østrigeren fumlede i sit forsøg på at drible uden om Jesse Joronen i FC Københavns mål.

I stedet slog FC København til efter en lille times spil, da Patrik Carlgren blev fanget på halvdistancen i forsøget på at bokse et indlæg fra Nicolai Boilesen væk. Carlgren nåede ikke ud til bolden, som Pieros Sotiriou kunne skovle over målstregen til 2-0.

Kallesøe i karantæne

Blot fem minutter senere blev kampen afgjort, da Robert Skov trykkede af fra distancen og sendte bolden forbi en sent reagerende Patrik Carlgren.

Herefter var det ren overlevelse for Randers FC. Men Carlgren gjorde lidt af skaden god igen med en fodparade på et forsøg tæt under mål fra Robert Skov.

Seks minutter før tid scorede Kenan Kodro kampens sidste mål, da han headede et indlæg fra Carlo Holse i kassen.

Mikkel Kallesøe fik en advarsel i første halvleg, der betyder, at han er i karantæne, når Randers FC efter landskampspausen spiller hjemme mod Sønderjyske 21. oktober.

Randers FC indkasserer øretæve i Parken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce