3 ting vi lærte i Parken: Kompleks og keeperproblemer


3 ting vi lærte i Parken: Kompleks og keeperproblemer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers FC kan bare ikke vinde på udebane, og Patrik Carlgren er røget ind i en formkrise. Det var nogle af de ting, vi noterede os på blokken efter nederlaget i Parken.

Klokkeklart kompleks
Randers FC løb endnu engang ind i problemer på fremmed græs. Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix

Da Superligaen blev genoptaget efter den seneste landskampspause, slog Thomas Thomasberg fast, at holdet skulle op i gear på udebane.

Nu er der landskampspause igen, og i den mellemliggende periode har Randers FC spillet tre udekampe mod FC Nordsjælland, Vejle og FC København. Det har givet ét point og en målscore på 2-9!

I alt har Randers FC spillet seks udekampe i Superligaen i denne sæson. Tre er tabt, tre er endt uafgjort, og dertil kan man lægge problemerne i de to udekampe i pokalen mod Næsby og Kolding.

Det kan ikke skjules længere. Randers FC har et klokkeklart udebanekompleks.

Formsvag Carlgren

Det kan godt være, at de i Randers FC ser Patrik Carlgren som en målmand med potentiale til at nå op på niveau med klubbens tidligere keeper, Kalle Johnsson.

Men lige nu er Carlgren langt fra sin svenske landsmand, der i dag spiller i franske Guingamp.

I de seneste tre udekampe har Carlgren været involveret i scoringer. Han kostede et mål mod FC Nordsjælland, fik ikke et dækket nærmeste stolpe af ved Vejles scoring i sidste weekend, og søndag i Parken så han skidt ud ved to af målene.

Mon ikke Frederik Due sidder på bænken og lurer på chancen, hvis ikke snart Carlgren finder vej ud af formkrisen.

Tid til Aaquist

Han startede inde i de første tre Superligakampe efter skiftet fra FC Nordsjælland, men i de seneste tre kampe mod Vendsyssel, Vejle og FC København har Mads Aaquist måttet nøjes med rollen som indskifter.

Den foretrukne duo på kanterne har været Saba Lobjanidze og Mikkel Kallesøe, men når Randers FC skal i aktion igen 21. oktober hjemme mod Sønderjyske, bliver det uden Mikkel Kallesøe, der har karantæne.

Dermed er der formentlig lagt op til, at Mads Aaquist får chancen fra start.

3 ting vi lærte i Parken: Kompleks og keeperproblemer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce