Boman bombede reserverne på sejrskurs

Mikael Boman nærmer sig de omdrejninger, som han viste, inden han blev ramt af en hovedskade i begyndelsen af foråret. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Boman bombede reserverne på sejrskurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers FC's reserver hentede mandag aften en sikker 2-0-sejr på JYSK Park i Silkeborg. Svenske Mikael Boman åbnede målkontoen, og Mikkel Dongsted fordoblede. Ifølge cheftræner Rasmus Bertelsen burde sejren dog være blevet endnu større.

Randers: For tredje kamp i træk hentede Randers FC point til kontoen i reserveligaen.

Mandag aften besøgte randrusianerne JYSK Park i Silkeborg, og de kronjyske reserver tog fra kunstgræsset med en sejr på 2-0.

- Vi leverede igen en solid indsats. Det var en meget overbevisende sejr, som igen viste, at der er bund i vores pres, mentalitet og arbejdsmoral. Det er en forbrydelse, at vi ikke laver en håndfuld mål, for vi havde masser af muligheder, men sådan er det nogle gange. På en god dag havde Mads Aaquist vel scoret hattrick, lød det fra cheftræner Rasmus Bertelsen.

Hjemmeholdet havde blandt andre Dennis Flinta, Ibrahim Moro og Marc Rochester, der alle har spillet adskillige kampe for silkeborgenserne førstehold, med i kampen, men det var Randers FC's superligareserver, som satte sig på opgøret.

Reserveligakampen i tal
Silkeborg IF-Randers FC 0-2 (0-2)

0-1 Mikael Boman (6.)
0-2 Mikkel Dongsted (17.)

Randers FC (4-4-2): Frederik Due-Mathias Ibsen, Tobias Damsgaard, Simon Graves, Christoffer Petersen-Mads Aaquist, Andreas Bruun, Frederik Lauenborg, Mikkel Dongsted-Emil Riis og Mikael Boman.

Dommer: Jacob Karlsen

Chancer til mere

Efter seks minutter fandt Mikael Boman vej til nettet i en omstilling, og blot ti minutter senere fordoblede Mikkel Dongsted føringen efter en bold i dybden.

Stillingen holdt til slutfløjtet, og Rasmus Bertelsen havde roser til flere af spillerne fra A-truppen.

- Der var mange gode præstationer op igennem midteraksen med Damsgaard, Graves, Lauenborg og Bruun. Og så var det rigtig dejligt at se, at Mikael Boman begynder at nærme sig det niveau, som vi ved, han har. Han arbejder stenhårdt, og krydrede det med et mål, fortalte cheftræneren.

Hjemmeholdet havde ellers muligheder for at bringe sig tilbage i opgøret efter pausen, men Frederik Due leverede nogle fine redninger, mens randrusianerne også fortsatte med at skabe chancer. Specielt i omstillingsspillet var der gode takter, men det endte altså målløst efter pausen.

- Emil Riis og Mads Aaquist ville nok gerne have været på tavlen i sådan en kamp her, for der var mulighed for det, sagde Rasmus Bertelsen, der peger på tre årsager til, at de kronjyske reserver har samlet syv point i de seneste tre opgør.

- For det første er skadessituationen god i A-truppen, og derfor kan vi stille med et slagkraftigt hold, og dertil kommer vi ud med den rigtige mentalitet og er skarpe på opgaverne. Men en tredje faktor er også, at vi møder hold, der har en tilsvarende bredde, sagde Rasmus Bertelsen.

Randers FC-reservernes næste opgave er i Viborg 15. oktober klokken 14.00.

Boman bombede reserverne på sejrskurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce