Conboy måtte udgå i Parken: Vi tog ingen chancer

Kevin Conboy har været den foretrukne på Randers FC's venstre back i denne sæson, og selv om forsvarsspilleren måtte udgå mod FC København, så venter der ikke en længere skadespause. Arkivfoto: Lars Møller/Ritzau Scanpix

Conboy måtte udgå i Parken: Vi tog ingen chancer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kevin Conboy vendte ikke tilbage på grønsværen i Parken efter pausesnakken. Efter samråd med fysioterapeuten lod venstrebacken sig udskifte med lårproblemer, men ifølge Conboy var det en forebyggende beslutning.

Randers: Kevin Conboy måtte lade sig udskifte i halvlegen af søndagens 0-4-nederlag til FC København, men venstrebacken fastslår over for Randers Amtsavis, at det var en forebyggende beslutning.

Allerede under opvarmningen i Parken mærkede forsvarsspilleren lidt til sit venstre baglår. Det var ikke et smæld ind i musklen, men han var spændt på bagsiden af låret.

- Vi testede det, og fandt det godt nok til at spille, men desværre blev det gradvist værre. Vores fysioterapeut testede det igen i pausen, hvor jeg egentlig følte, at jeg godt kunne være fortsat, men i samråd med fysioterapeuten blev vi enige om ikke at tage chancer. Det kunne ende i en længere skadesperiode, hvis det resulterede i en form for muskelbristning, fortæller Kevin Conboy.

Fortrøstningsfuld

Venstrebacken fik størstedelen af sidste efterår spoleret efter en knæoperation, som han fik foretaget i sin forhenværende klub i Holland, inden han kom til Kronjylland sidste sommer.

Men i denne sæson har venstrebacken til gengæld været godt kørende. Generne efter operationen i knæet mærker han ikke længere noget til, og på nær en karantænedag i Farum havde Kevin Conboy spillet samtlige Superligaminutter for Randers FC inden kampen i Parken.

Her blev det dog kun til 45 minutter, da Kasper Enghardt tog plads i midterforsvaret og skubbede Erik Marxen ud på venstre back efter snakken i omklædningsrummet.

- Jeg føler heldigvis ikke, at det er slemt. Jeg har fået noget behandling og akupunktur mandag samt lavet nogle øvelser, og der er 14 dage, til vi møder Sønderjyske. Jeg er mere end fortrøstningsfuld i forhold til at være med der. Jeg tror også, at jeg havde været med, hvis der var kamp i den kommende weekend, fortæller Kevin Conboy.

Randers FC møder Sønderjyske på Bionutria Park 21. oktober. I den kommende weekend holder Superligaen landskampspause.

Conboy måtte udgå i Parken: Vi tog ingen chancer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce