Dragenberg slap med skrækken: Melder sig klar til fredagsgyser

Arkivfoto: Annelene Petersen

Dragenberg slap med skrækken: Melder sig klar til fredagsgyser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stregspilleren Josefine Dragenberg måtte udgå i lørdagens nederlag mod Skanderborg efter at have hamret hovedet ned i gulvet. Men hun melder sig klar til fredagens opgør mod Ringkøbing.

Randers: Randers HK-spilleren Josefine Dragenberg slap nådigt fra et uheld i lørdagens ligakamp mod Skanderborg, hvor hun i slutningen af første halvleg bankede hovedet ned i gulvet.

Den stærke stregspiller slog en tand løs og havde efterfølgende en voldsom hovedpine, men allerede mandag var hun igen i stand til at træne med holdkammeraterne.

- Jeg har tidligere som ungdomsspiller prøvet at pådrage mig en hjernerystelse, så i timerne efter kampen var jeg opmærksom på, om der ville være nogle symptomer i den retning. Men det var der heldigvis ikke, siger Josefine Dragenberg.

Uheldet skete i en duel med en Skanderborg-spiller, hvor Josefine Dragenberg kæmpede for at få fat i bolden og derfor ikke nåede at sætte fra med hænderne på halgulvet.

- Jeg hamrede hovedet direkte ned i gulvet, og det gjorde hammernas i situationen. Man frygter altid det værste, når det er noget med hovedet, men jeg er glad for, at det har vist sig, at der ikke var mere i det end smerterne, siger 21-årige Josefine Dragenberg.

Hun var været hos tandlæge for at få sat tanden fast igen og gennemførte mandagens træning med en tandbeskytter.

Nøglekamp i Hobro

Dermed er hun også klar til at spille, når Randers HK på fredag spiller mod Ringkøbing i en kamp, der skal give to point, hvis kronjyderne skal hænge på i kampen om slutspilspladserne.

Til det opgør har Randers HK også Martina Thörn og Anne Sofie Hjort til rådighed, efter at de gjorde comeback mod Skanderborg.

Til gengæld er det uvist, om Jamina Roberts og Camilla Degn er med. Begge sad på tribunen mod Skanderborg sammen med langtidsskadede Maria Fisker Stokholm.

Opgøret mod Ringkøbing spilles i Hobro Idrætscenter som en del af den nye strategi i Randers HK, hvor klubben vil spille enkelte hjemmekampe væk fra Arena Randers.

Dragenberg slap med skrækken: Melder sig klar til fredagsgyser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce