Randers HK-bagspiller tilbage fra knæskade: Det er en fantastisk følelse

Anne Sofie Hjort håber at kunne bidrage med fysik i Randers HK's forsvar. Arkivfoto: Annelene Petersen

Randers HK-bagspiller tilbage fra knæskade: Det er en fantastisk følelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HK's bagspiller Anne Sofie Hjort fik de første minutter i denne sæson i lørdagens nederlag i Skanderborg, efter hun har siddet ude med knæskade siden sommeropstarten.

Randers: Der var ikke meget at glæde sig over i Randers HK-lejren i lørdags.

Kronjyderne tog nemlig fra Skanderborg uden point, da de overraskende måtte se sig besejret af oprykkerholdet.

Selvom det resultatmæssigt blev en fiasko for Randers HK, så var der en af holdets spillere, der alligevel kunne glæde sig.

Anne Sofie Hjort var nemlig tilbage i Randers HK's forsvar mod Skanderborg. Hun har været ude siden sommeropstarten, hvor hun besluttede sig for at blive opereret i knæet.

Hun var glad for endelig at kunne trække kamptrøjen overhovedet efter mere end to måneder på sidelinjen.

- Jeg var begyndt at træne med op til kampen mod Skanderborg, og derfor forberedte jeg mig på at spille nogle minutter i kampen. Jeg var meget spændt og stod op med et smil. Det at gøre comeback er bare en helt fantastisk følelse, når man har arbejdet i så lang tid for at komme tilbage. Det var selvfølgelig rigtig stort og dejligt at være tilbage igen, siger Anne Sofie Hjort.

Med en pause på flere måneder kommer det dog til at tage lidt tid, inden bagspilleren er tilbage for fulde omdrejninger.

- Jeg mangler at bygge noget på i forhold til angrebsspillet, men også i forhold til bevægelighed i forsvaret. Jeg mærker stadig knæet af hver dag, for der er både gode og dårlige dage, og jeg er stadig i det stadie, hvor jeg godt kan lægge flere lag på niveaumæssigt. Som udgangspunkt kan jeg i hvert fald bidrage med noget fysik i forsvaret her i starten, og så bygger jeg stille og roligt mere på til træningerne, så jeg også kan få gang i angrebsspillet, fortæller Anne Sofie Hjort.

Bide sig fast igen

Anne Sofie Hjort kom til Randers HK i sommeren 2017 fra den konkursramte klub SK Aarhus.

Hun er på kontrakt til næste sommer, men lige nu tænker bagspilleren ikke så langt frem. Hun er godt tilfreds med klubben, men det vigtigste er at få minutter i benene efter den lange skade.

- Jeg er meget glad for at være i Randers. Det er nogle gode piger, og jeg kan godt lide kulturen. Jeg synes, det kunne være fedt at være med til at få Randers HK tilbage til toppen, men jeg gider faktisk ikke tænke så meget på det lige nu og her. Det handler mere for mig om at spille håndbold og være glad for det, siger hun.

Der er kommet mange nye bagspillere i denne sæson i Randers HK, og med den missede sæsonstart kan det måske blive svært at bide sig fast på holdet for Anne Sofie Hjort. Hun tror dog selv på egne evner og vil gerne tilbage blandt Niels Agesens foretrukne spillere.

- Min ambition er helt sikkert at spille mig fast tilbage på holdet igen. Vi har mange dygtige og kompetente spillere i begge ender af banen, så derfor er det heller ikke sådan, at jeg bare tror, at jeg kan gå ind og tage en plads. Det er klart, at man har nogle ambitioner for sit eget spil, når man ved, hvad man har præsteret tidligere.

Det har langt fra været en perfekt sæsonstart for Randers HK, mens Anne Sofie Hjort har været ude. Hun håber, at hendes tilstedeværelse kan hjælpe holdet til flere sejre.

- Jeg tænker primært, at det gavner vores hold at have et komplet hold og så mange spillere som muligt, og det gælder jo alle os, der har siddet ude med skader. Det er klart, at jeg har nogle kompetencer i forsvaret, jeg forhåbentlig kan bidrage med. Jeg synes, pigerne har knoklet og gjort det godt, men selvfølgelig kan vi sagens udvikle os endnu mere, slutter Anne Sofie Hjort.

Randers HK-bagspiller tilbage fra knæskade: Det er en fantastisk følelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce