Randers HH-drenge til tops efter storsejr

Genrefoto: Iris/Scanpix

Randers HH-drenge til tops efter storsejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HH spillede sig på en foreløbig førsteplads med en sikker sejr mod Skjern. Kronjyderne har dog spillet to kampe mere end forfølgerne.

Randers: Randers HH's U18 drenge spillede sig tirsdag aften på førstepladsen i 1.division, da de i overbevisende stil slog Skjern Håndbold 33-24.

Kronjyderne fik ellers en vanskelig start på opgøret, da Skjern overraskede Kim Johansen og trænerteamet.

- Skjern dækkede op i en skæv 5-1-formation, og det kom meget bag på os. Derfor tog det lidt tid for os at komme ordentligt ind i opgøret, siger Kim Johansen.

Randers HH begyndte dog at trække fra kort inden pausen, og i anden halvleg udbyggede de stille og roligt føringen, så det endte med en sikker sejr.

- Det var generelt set en rigtig fin kamp fra vores angreb, men vi kan faktisk godt lægge endnu mere på, og det skal vi i næste kamp mod Aalborg, hvis vi vil være med i den helt sjove ende, siger Kim Johansen.

Kampen mod Aalborg er vigtig for Randers HH, da de gerne vil konkurrere med nordjyderne.

- Det er en stor kamp for os. BSV og Mors er favoritter i tabellen, mens vi skal kæmpe med Aalborg og TTH om de næste pladser. Vi håber, vi kan slå Aalborg på hjemmebane, og det tror jeg også, vi kan, lyder det fra cheftræneren.

U18-drenge 1. division

Randers HH - Skjern Håndbold 33-24 (17-12)

Randers HH: Emil Vrang 11, Mathias Olsen 7, Martin Vemmelund 6, Jonathan Stjernholm 4, Magnus Vistoft 2, Jeppe Bramming 2, Mathias Jessen 1

Randers HH-drenge til tops efter storsejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce