Randers HH-træner inden møde med ubesejrede oprykningskandidater: Brænder efter point på hjemmebane

Jeppe Bach Knudsen ser fremskridt i Randers HH siden sæsonstarten. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen

Randers HH-træner inden møde med ubesejrede oprykningskandidater: Brænder efter point på hjemmebane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HH har stadig ikke fået point på hjemmebane, men går efter det i kampen mod ubesejrede Team Sydhavsøerne.

Randers: Randers HH jagter første sejr på hjemmebane torsdag aften.

Kronjyderne har mødt flere af oprykningskandidaterne, og de får besøg af endnu et tophold i form af Team Sydhavsøerne, der gæster Arena Randers.

Randers HH går ind til kampen med selvtillid, da det blev til et overraskende point på udebane mod Skive i seneste kamp.

Randers HH's tre point i denne sæson er alle kommet på udebane, og det håber træner Jeppe Bach Knudsen, kan blive ændret mod sydsjællænderne.

- Vi vil kæmpe røven ud af bukserne. Vi brænder efter at få point på hjemmebane, og vi skylder vores fans en ny stor oplevelse i hallen. Når det er sagt, så er det også vigtigt, at vi ikke lader os påvirke af, at vi er presset til at få point på hjemmebane. Vi skal ikke forcere noget, fordi det er en hjemmekamp, men vi skal i stedet gribe det an som i kampene mod Skive og Otterup, siger Jeppe Bach Knudsen.

Cheftræneren mener, at holdet står godt rustet til de kommende kampe.

- Spillerne har fået blod på tanden, fordi vi har spillet lige op med de bedste hold i tabellen. Til gengæld er vi også røget ned på røv og albuer i kampene mod Odder og Tønder, og derfor ved spillerne godt, at hvis de ikke tager sig sammen, så kan det gå den vej i stedet, siger Jeppe Bach Knudsen.

Stærk defensiv

Randers HH har mødt de fleste af topholdene allerede, og Team Sydhavsøerne er også i den kategori.

Holdet, der til daglig huserer på Lolland-Falster, har vundet samtlige kampe i denne sæson.

Jeppe Bach Knudsen har set holdet spille i denne sæson, og han har dem blandt favoritter til førstepladsen.

- Jeg tror, at Sydhavsøerne kommer til at kæmpe om den direkte oprykningsplads sammen med Tønder og Fredericia. De har et stærkt kollektiv og nogle erfarne profiler. Derudover er det et hold, der kommer med en enorm fysik.

Team Sydhavsøerne har lukket næstfærrest mål ind i 1. division i de første fem kampe. Det bekymrer dog ikke kronjydernes cheftræner.

- De har et svensk trænerteam, der kører et meget fladt 6-0-forsvar, og hvis de får lov til det, så kan de være utrolig svære at nedbryde. Nøglen for os bliver, at vi skal lægge et højt tryk på dem, fordi de ikke skifter meget ud. Vi følger vores gameplan, og vi har jo vist, at vi sagtens kan score mål mod topholdene, så det tror jeg også nok, vi skal få at se mod Sydhavsøerne, siger Jeppe Bach Knudsen.

Opgøret fløjtes i gang klokken 19.30 i Arena Randers.

Randers HH-træner inden møde med ubesejrede oprykningskandidater: Brænder efter point på hjemmebane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce