Tilbagevendte Fisker: Jeg kan ikke se mig selv andre steder

Kevin Fisker er overbevist om, at Randers HH vil blive bedre i defensiven i løbet af sæsonen. Arkivfoto: Annelene Petersen

Tilbagevendte Fisker: Jeg kan ikke se mig selv andre steder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kevin Fisker er glad for at være tilbage i Randers HH. Efter en svær start i klubben med mange nye spillere og mål, der raslede ind, har han haft en afgørende rolle i de seneste par kampe.

Randers: Randers HH hentede mange ukendte ansigter i sommer.

Til gengæld var målmand Kevin Fisker velkendt i Kronjylland.

Han spillede nemlig tidligere i karrieren for Randers HH, indtil han i 2015 stoppede med at spille tophåndbold for i stedet at fokusere på uddannelse.

Meget er dog sket i Randers HH siden Kevin Fisker spillede i Randers HH. Klubben har flere gange været tæt på at dreje nøglen om.

Da Randers HH manglede en målmand frem mod denne sæson, var Kevin Fisker ikke i tvivl, om at han skulle tilbage til den kronjyske klub.

- Jeg kunne få det til at hænge sammen med mit fuldtidsarbejde som ambulanceredder, så det er helt perfekt, og samtidigt er jeg vild med setuppet i Randers HH, hvor man satser på unge og sultne spillere krydret med nogle rutinerede kræfter. Jeg vil sige det sådan, at jeg ikke kunne se mig selv andre steder end i Randers HH, siger Kevin Fisker.

Den reaktionsstærke målmand er lykkelig for at være tilbage på håndboldbanen igen, selvom der også har været udfordringer.

- Det er superfedt at være tilbage, og jeg brænder virkelig for at spille håndbold. Det hjælper også, at vi har en masse unge spillere, der kommer med masser af gejst, for det giver en lyst til at tage til træning, siger en glad Kevin Fisker.

- Det har naturligvis også været problematisk i starten, for det er ikke nemt med et helt nyt hold. Det har især været svært for vores forsvar, og dem skal man som målmand have et godt kendskab til, fortæller han.

Bedre forsvar giver redninger

Randers HH har overrasket mange ved at tage point fra oprykningskandidater som Skive og Team Sydhavsøerne.

Fælles for alle kampe i sæsonen er at kronjyderne har præsteret godt i offensiven, og spillere som Jacob Aaquist og Toke Schrøder har vist gode afslutningsevner.

Til gengæld har Jeppe Bach Knudsens tropper også haft store vanskeligheder i deres egen ende.

I seks kampe har holdet lukket hele 190 mål ind, hvilket i øjeblikket er flest i hele 1. division.

- Jeg tror først og fremmest, at det er et resultat af, at vi har mange angrebstyper på vores hold. Vi har ikke hentet store fysiske spillere, som man ser på andre hold. Vi har til gengæld nogle nye unge spillere, der skal udvikle sig til at blive det. Derudover handler det også om, at vi skal lære hinanden at kende bedre, for det er vigtigt i defensiven, og det er jeg sikker på nok skal blive bedre i løbet af sæsonen, lyder det fra Kevin Fisker.

Han mener, at det er særligt svært at komme ind på et helt nyt hold som målmand.

- Det giver lidt sig selv, at det ikke giver redninger, hvis man ikke får hjælp fra forsvaret, for så får modstanderne frit skud. Det har været en udfordring for os i starten af sæsonen, men jeg synes, vi så nogle bedre takter mod Sydhavsøerne, og det var med til at give en vigtig sejr, siger han.

Kevin Fisker fik en afgørende rolle i kampen mod Sydhavsøerne, og den 26-årige målvogter mener da også, at han stadig kan være en forskel for holdet.

- Jeg synes da, at jeg har vist i de seneste par kampe, at jeg stadig kan være med og bidrage med noget til holdet. Jeg har i hvert også indstillingen med, og jeg brænder efter at vise byen, at jeg stadig har håndboldtalentet. Jeg håber, at det vil fortsætte, for jeg elsker at spille håndbold, slutter Kevin Fisker.

Kevin Fisker og Randers HH spiller lørdag eftermiddag på udebane mod HØJ i Ølstykke-hallerne.

Tilbagevendte Fisker: Jeg kan ikke se mig selv andre steder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce