Aaquist og Enggaard strålede i ny Randers HH-triumf

Jacob Aaquist og Joachim Enggaard var de store profiler i sejren mod HØJ. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen

Aaquist og Enggaard strålede i ny Randers HH-triumf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jacob Aaquist og Joachim Enggaard scorede hele 19 mål tilsammen i lørdagens 34-31-sejr mod HØJ. Sejren sender kronjyderne tæt på toppen i 1. division.

Randers: Randers HH fik anden sejr i træk mod et af topholdene i 1. division efter hele 19 scoringer fra duoen Jacob Aaquist og Joachim Enggaard.

I sidste uge gik det udover Team Sydhavsøerne i Randers HH, og lørdag var det så det sjællandske hold HØJ Elite, der ikke kunne stille noget op mod kronjydernes målfarlige offensiv.

Forventningerne var ikke store, inden sæsonen gik i gang, hvor klubben snakkede om, at man skulle overleve i 1. division, men syv kampe inde i sæsonens ligner Randers HH langt fra et bundhold i den næstbedste række.

Opskriften for Randers HH i de første kampe i sæsonen har været en offensiv, der scorer mål på samlebånd, og det fortsatte i kampens indledning i Ølstykke-hallerne lørdag.

Joachim Enggaard var skarp fra første minut, og efter otte minutter havde han allerede fundet vej til netmaskerne tre gange.

Defensiven har til gengæld haft store problemer i mange kampe, og med HØJ's stærke skyttere kunne det blive en lang dag for Jeppe Bach Knudsen og co.

Forsvaret startede dog ganske fint, men de kunne ikke helt holde HØJ-stortalentet Andreas Stryger fra at score. Han kom på måltavlen fire gange i de første 30 minutter.

I den anden ende begyndte Jacob Aaquist også at melde sig ind med flere scoringer, men det var alligevel rutinerede Joachim Enggaard, der var den helt store profil.

Med hele syv scoringer var han en stor årsag til, at Randers HH førte med 16-12 ved pausen.

Kampen i tal
HØJ Elite - Randers HH 31-34 (12-16)Målscorere Randers HH: Joachim Enggaard 10, Jacob Aaquist 9, Frederik Skoda 3, Andreas Sommer 3, Michael Kabel 2, Jonatan Stjernholm 2, Nicklas Fast 2, Toke Schrøder 2, Daniel Minke 1.

Målscore HØJ Elite: Andreas Stryger 8, Emil Bramming 7, Jeppe Hjorth Christensen, 5, Nicklas Petersen 5, Frederik Lundgaard 2, Frederik Høyer 1, Philip Kempf 1, Mikkel Sjøberg 1.

Udvisninger Randers HH: 2.

Udvisninger HØJ Elite: 2.

Den velfungerende offensiv fortsatte, hvor den slap efter pausen.

Mens de fleste mål kom fra fløjen i form af Joachim Enggaard i de første 30 minutter, så var det nu i stedet Toke Schrøder og særligt Jacob Aaquist, der stod for scoringerne i minutterne efter pausen.

Ti minutter inde i anden halvleg, var det dog ikke lykkedes for Jeppe Bach Knudsens tropper at trække fra hjemmeholdet.

Defensiven havde nemlig sværere ved at stoppe sjællænderne, og derfor var det hele tiden en tæt affære.

Randers HH har flere gange i sæsonen spillet med et meget smalt hold, men midt i anden halvleg stemplede U18-spilleren Jonathan Stjernholm ind med et par scoringer.

Uheldigvis for den unge bagspiller blev en udvisning til ham med et kvarter tilbage dyrt.

Det satte nemlig HØJ i gang, og med 11 minutter tilbage af opgøret var forspringet skrumpet til 26-25.

Den dårlige periode for Randers HH fik cheftræner Jeppe Bach Knudsen til at tage en timeout med ti minutter tilbage af opgøret, og det var en god idé.

I de næste fire minutter scorede Randers HH nemlig fire mål.

Jacob Aaquist var ustoppelig efter pausen, og med tre scoringer i træk satte han kronjyderne på sejrskurs med fem minutter tilbage af kampen ved stillingen 30-27.

To scoringer i træk fra HØJ satte dog pres på Randers HH, men endnu en gang slog Jacob Aaqust til.

I de døende minutter svarede HØJ igen på hvert angreb, men det gjorde ikke noget.

Randers HH scorede nemlig gang på gang, og tilbagevendte Frederik Skoda scorede to afgørende mål i slutminutterne.

Joachim Enggaard kronede sin imponerende præstation med at score kampens sidste mål, og så kunne Randers HH-spillerne juble over en sejr på 34-31.

En ny stor skalp af Jeppe Bach Knudsen og Randers HH, der efterhånden ligner et solidt hold i 1. division.

Sejren betyder, at Randers HH ligger på ottendepladsen med tre point til Fredericia på tredjepladsen.

Aaquist og Enggaard strålede i ny Randers HH-triumf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce