Randers HH-drenge fik sæsonens første sejr

Arkivfoto

Randers HH-drenge fik sæsonens første sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HH's U16 og U18-hold var i aktion i weekenden, og der var gode præstationer fra begge hold.

U16 1. division, drenge

Randers HH - HEI/VRI 28-24 (11-11)

Målscorere fra kampen er ikke oplyst.

Randers HH's U16-drenge fik sæsonens første sejr, da de på hjemmebane slog HEI/VRI på hjemmebane med 28-24.

Dermed fik holdet en oprejsning efter nederlaget i sæsonens første kamp i sidste måned.

Det var derfor også en tilfreds cheftræner, der følte, at holdet var i fin kontrol i hele kampen.

-Selvom det var helt lige ved pausen, så synes jeg hele tiden, vi var et skridt foran og havde godt styr på kampen. Generelt set synes jeg, vi stod godt i forsvaret, og så fik vi gang i vores kontrafase, siger cheftræner Jørgen Gluver.

- Vi fik justeret nogle ting i forsvaret i pausen, og det hjalp vores midterforsvar, som stod rigtigt stærkt i anden halvleg. De havde bedre styr på modstanderens stregspil, og det blev udslagsgivende i kampen. Det var også med til at gøre vores kontra bedre, siger træneren.

Selvom det var en god sejr for Randers HH, så skal der stadig arbejdes med nogle ting frem mod næste kampe.

- Vi brændte for mange chancer, så sejren kunne godt have været større. Vi skal også arbejde på at få mere tempo i angrebsspillet, slutter han.

U18 1. division, drenge

Randers HH - Aalborg Håndbold 28-28 (11-16)

Målscorere Randers HH: William Jager 6, Mathias Jessen 5, Magnus Vistoft, Mathias Olsen 3, Emil Vrang 3, Jonatan Stjernholm 3, Tobias Degn 2, Martin Vemmelund 1, Mads Roed 1.

Randers HH's U18-hold i 1. division havde ryggen mod muren i kampen mod Aalborg søndag eftermiddag, men et flot comeback i anden halvleg sikrede kronjyderne et vigtigt point.

Der var ikke meget, der tydede på, at Randers HH ville point i kampen efter de første 30 minutter, hvor der stod 16-11 til nordjyderne.

- Vi ramte slet ikke vores niveau, og det var sådan set i begge ender af banen. Det blev alt for individuelt fra vores side, og man må bare sige, at Aalborg var bedst i denne periode. Derfor fik spillerne en opsang i pausen, siger holdets ene træner Casper Christiansen.

Det hjalp Randers HH-spillerne, der leverede en flot præstation efter pausen, og selvom holdet på et tidspunkt var bagud med seks mål, kom de tilbage og kampen endte uafgjort 28-28.

Efter pausen fungerede Randers HH bedre som et hold.

- Vi spillede hinanden gode efter pausen, og jeg vil især gerne rose vores to fløjspillere i dag, som var rigtig skarpe. De blev også spillet godt fri, fordi vi fik flyttet bolden godt rundt. Den helt store forskel på første og anden halvleg var, at vi fik scoringer fra mange spillere, mens det i starten blev for individuelt, siger Casper Christiansen.

Selvom det kun blev til et enkelt point, var holdet godt tilfreds efter kampen.

- Det er et flot comeback, og det viser, at drengene ikke giver op. Jeg tror egentlig, at begge hold er tilfredse med det ene point. Vi er glade for, at vi kom tilbage, men havde kampen varede få minutter mere, tror jeg vi havde vundet. Det var vigtigt, at vi ikke tabte kampen, lyder det.

Randers HH-drenge fik sæsonens første sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce